Πλαστική στην μύτη χωρίς νυστέρι: 3+1 οφέλη

πλαστική στην μύτη χωρίς χειρουργείο

Η απόφαση για την πλαστική χειρουργική στη μύτη είναι μια δύσκολη απόφαση. Ανάμεσα στις άβολες παρενέργειες, το διάστημα της ανάρρωσης, καθώς και τα μόνιμα αποτελέσματα που έχει στο πρόσωπο σας, η πλαστική χειρουργική στην μύτη είναι μια μεγάλη δέσμευση. Ενώ τα αποτελέσματα μπορεί να έχει η ρινοπλαστική είναι αρκετά ικανοποιητικά, πολλοί ασθενείς μπορούν να μειώσουν τα μειονεκτήματα της επιλέγοντας να προχωρήσουν σε μια πλαστική στη μύτη χωρίς νυστέρι. Με τη χρήση των fillers, η μη χειρουργική πλαστική στη μύτη μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα πολλούς από τους στόχους της παραδοσιακής ρινοπλαστικής με λιγότερη δέσμευση, χρόνο ανάρρωσης και παρενέργειες. Ποια είναι όμως αυτά τα οφέλη;

  1. Μικρός χρόνος ανάρρωσης

Έπειτα από μια πλαστική στην μύτη χωρίς νυστέρι, μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Η θεραπεία έχει μέση διάρκεια 30 λεπτά. Έπειτα από τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε κανονικά στην καθημερινότητα σας. Η χειρουργική θεραπεία έχει χρόνο ανάρρωσης περίπου δύο εβδομάδων.

πλαστική στην μύτη χωρίς χειρουργείο οφέλη

  1. Εμφάνιση λιγότερων παρενεργειών

Η διαδικασία ανάρρωσης που απαιτεί η πλαστική στην μύτη χωρίς νυστέρι είναι άνετη, γρήγορη και συνήθως χωρίς πόνο. Οι πιο συνηθισμένες παρενέργειες περιλαμβάνουν ήπιο πρήξιμο και ερυθρότητα που θα υποχωρήσει σε διάστημα λίγων ωρών ή ημερών. Η παραδοσιακή ρινοπλαστική έχει ως αποτέλεσμα πρήξιμο που έχει διάρκεια λίγων μηνών και οίδημα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δύσκολη κυκλοφορία σε εξωτερικούς χώρους για μια ή δύο εβδομάδες. Ενώ το αποτέλεσμα αποζημιώνει αυτή την ταλαιπωρία, η πλαστική στη μύτη χωρίς νυστέρι σας δίνει την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τα επιθυμητά αποτελέσματα χωρίς να ανησυχείτε για την εμφάνιση του προσώπου σας.

  1. Πιο ήπια, φυσικά αποτελέσματα

Η μη χειρουργική ρινοπλαστική είναι απόλυτα συμβατή με τις προτιμήσεις και το επιθυμητό σας αποτέλεσμα. Η ποσότητα του filler και η τοποθεσία του ενέσιμου θα επιλεχθεί προσεκτικά για να διατηρηθεί το σχήμα της μύτης, ενώ θα γίνουν μικρές αλλαγές. Ενώ η υγρή ρινοπλαστική χρησιμοποιεί fillers για τον ανασχηματισμό της μύτης, δεν πραγματοποιεί μεγάλες αλλαγές στο μέγεθος της. Η προσθήκη προσεκτικής τοποθέτησης μικρών fillers δημιουργεί πιο ισορροπημένα χαρακτηριστικά που θα δώσουν πιο συμμετρική και ίσια όψη στη μύτη.

Προσοχή: Η πλαστική στην μύτη χωρίς νυστέρι έχει πιο περιορισμένες λειτουργείες σε σχέση με την χειρουργική ρινοπλαστική. Αν ο βασικός σας στόχος είναι η μείωση του μεγέθους της μύτης, η μη χειρουργική θεραπεία δεν ενδείκνυται για εσάς.

πλαστική στην μύτη χωρίς χειρουργείο υαλουρονικό

  1. Αποτέλεσμα που μπορεί να διορθωθεί

Αν αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε αλλαγές στη μύτη με μια μη χειρουργική θεραπεία, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα αποτελέσματα δεν είναι μόνιμα. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια επίσκεψη για να αντιστρέψετε το αποτέλεσμα για με μια ένεση υαλουρονιδάσης. Αυτό το ένζυμο θα απορροφήσει το filler και θα επαναφέρει τη μύτη σας στο αρχικό της σχήμα και εμφάνιση.

Ακόμη, το σώμα σας σταδιακά θα απορροφήσει τα fillers από μόνα τους έπειτα από 12-18 μήνες. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα, ή αποφασίσετε ότι δε θέλετε ν διατηρήσετε αυτή τη μύτη, το σώμα σας σταδιακά θα αποβάλλει τα filler με την πάροδο του χρόνου.

Διαβάστε ακόμη:

Διόρθωση μύτης χωρίς πλαστική: 3+1 ελαττώματα που αντιμετωπίζει   

Face Botox: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.