Μπότοξ στο λαιμό: Τι είναι το Nefertiti Neck Lift;

μπότοξ στο λαιμό

Το μπότοξ είναι στη ζωή μας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κατά πάσα πιθανότητα γνωρίζετε είδη τον τρόπο που λειτουργεί και τα αποτελέσματα που επιφέρει. Είτε είναι αποκατάσταση των ρυτίδων, είτε είναι σύσφιξη του προσώπου, το μπότοξ έχει διάφορες επιδράσεις. Ωστόσο, μπορεί το μπότοξ να είναι αποτελεσματικό στο λαιμό;  Κι όμως, η απάντηση είναι ναι. Αν ανησυχείτε για την εμφάνιση του λαιμού σας και της περιοχής του πηγουνιού, ίσως αυτή η μη χειρουργική θεραπεία μπορεί να σας βοηθήσει.

Πώς λειτουργεί το μπότοξ;

Το μπότοξ αποτελεί μια μη χειρουργική ενέσιμη θεραπεία. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν διάφορες εταιρείες που κατασκευάζουν αυτό το υλικό, κάθε εκδοχή της παράγεται από εξαγνισμένα, φιλικά προς τον οργανισμό βακτήρια.

Το μπότοξ, όταν τοποθετηθεί, «μπλοκάρει» τα σήματα των νεύρων προς τους μύες του σώματος, καθιστώντας αρκετά δύσκολες τις συσπάσεις των μυών. Είναι αρκετά αποτελεσματικό στη μείωση της εμφάνισης των γραμμών και ρυτίδων, στην εμφάνιση της ανόρθωσης των περιοχών που θα τοποθετηθεί, καθώς και στην σύσφιξη περιοχών του σώματος. Το μπότοξ πραγματοποιείται από χιλιάδες άτομα κάθε χρόνο.

μπότοξ στο λαιμό γραμμές

Είναι το Nefertiti Neck Lift;

Τι ισχύει όμως αν το πρόβλημα είναι η γραμμή του πηγουνιού και τις γραμμές του λαιμού; Μπορεί το μπότοξ στο λαιμό να βοηθήσει; Η απάντηση είναι και πάλι ναι. Το Nefertititi Neck Lift πήρε το όνομα της από τη βασίλισσα της Αιγύπτου, που είχε χαρακτηριστική και κομψή γραμμή πηγουνιού και λαιμού. Αποτελεί μια επέμβαση για πιο καλοσχηματισμένο λαιμό, χωρίς να χρειαστεί να προχωρήσετε σε κάποια χειρουργική θεραπεία.

Στον κόσμο του μπότοξ, το Nefertiti Neck Lift είναι μια σχετικά καινούρια θεραπεία, καθώς έγινε γνωστή στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Για πολλούς ασθενείς αποτελεί μια βραχυρπόθεσμη λύση για μια ήπιο σχήμα και αόρατες γραμμές λαιμού. Μπορεί να λειτουργήσει και ως «mini-lift» για τον λαιμό και το πηγούνι. Επιπλέον, μπορεί να μειώσει την εμφάνιση των γραμμών, καθώς και τη χαλάρωση της επιδερμίδας του λαιμού. Το αποτέλεσμα θα είναι μια πιο σφιχτή και νεανική όψη της επιδερμίδας.

Πώς θα είναι τα αποτελέσματα της θεραπείας;

Τις πρώτες μέρες έπειτα από τη θεραπεία, θα παρατηρήσετε πρήξιμο και οίδημα στο σημείο της θεραπείας. Μόλις εξασθενήσει το πρήξιμο, θα παρατηρήσετε τα αρχικά αποτελέσματα. Έπειτα από μια ή δύο εβδομάδες, τα αποτελέσματα της θεραπείας θα είναι εντελώς ορατά. Η επιδερμίδα θα είναι πιο σφιχτή, πιο νεανική. Η εμφάνιση των γραμμών, των ρυτίδων, η χαλάρωση του λαιμού και της γραμμής του πηγουνιού θα έχει μειωθεί σημαντικά.

μπότοξ στο λαιμό νεφερτίτη neck lift

Πόση διάρκεια έχουν τα αποτελέσματα του μπότοξ στο λαιμό;

Τα αποτελέσματα του μπότοξ στο λαιμό έχουν διάρκεια περίπου 3-4 μήνες. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παρατείνετε τα αποτελέσματα, θα πρέπει να επαναλάβετε τη θεραπεία.

Ποιοι είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι;

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι για το μπότοξ στο λαιμό, και πιο συγκεκριμένα του Nefertiti Neck Lift είναι όσοι έχουν ανασφάλεια με την εμφάνιση του πηγουνιού και του λαιμού τους. Ο πλαστικός χειρούργος θα εξετάσει την περιοχή που επιθυμείτε να βελτιώσετε. Επομένως, ο ειδικός θα μπορέσει να κρίνει αν είστε κατάλληλοι υποψήφιοι για το Nefertiti Neck Lift.

Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, οι υποψήφιοι που θα επωφεληθούν περισσότερο από το μπότοξ στο λαιμό είναι όσοι έχουν ένα σταθερό και φυσιολογικό σωματικό βάρος για τον οργανισμό τους. Δε θα πρέπει να υπάρχει πολύ λίπος σε αυτές τις περιοχές, καθώς το Botox δεν δρα ενάντια στο λίπος. Οι ασθενείς με χαλάρωση της επιδερμίδας του λαιμού, γραμμές, διπλώσεις είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι για τη θεραπεία.

Διαβάστε ακόμη:

Πλαστική λαιμού: Ανόρθωση με neck lift

Πλαστική στην κοιλιά: Θεραπεία κοιλιοπλαστικής

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.