Ανόρθωση στήθους: 2+1 tips για φυσικά αποτελέσματα

ανόρθωση στήθους φυσικά

Ανόρθωση στήθους, πώς αποκτά κανείς φυσικά αποτελέσματα; Έχετε παρατηρήσει ποτέ χαλάρωση στο στήθος ή πιο επίπεδη εμφάνιση ως αποτέλεσμα θηλασμού, αλλαγών σωματικού βάρους ή γήρανση;

Η ανόρθωση στήθους αντιμετωπίζει ζητήματα χαλάρωσης του στήθους. Αυτά τα ζητήματα αποτελούν αποτέλεσμα διάφορων παραγόντων. Μερικοί από αυτούς τους  παράγοντες περιλαμβάνουν την εγκυμοσύνη, τον θηλασμό, την απώλεια βάρους ή την εμμηνόπαυση. Η επέμβαση χαρίζει στο στήθος μια πιο νεανική θέση, επανατοποθετεί τις θηλές και αφαιρεί την περίσσεια επιδερμίδας. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα πιο στητό στήθος που χαρίζει αυτοπεποίθηση σε πολλές γυναίκες. Πώς όμως μπορείτε να πετύχετε φυσικά αποτελέσματα με την ανόρθωση στήθους;

ανόρθωση στήθους φυσικά αποτελέσματα

  1. Εύρεση του κατάλληλου πλαστικού χειρουργού

Ο καλύτερος τρόπος για φυσικά αποτελέσματα έπειτα από την ανόρθωση στήθους είναι να βρείτε έναν πλαστικό χειρουργό που καταλαβαίνει τους αισθητικούς σας στόχους. Οι ασθενείς θα πρέπει να νιώθουν άνεση με τον γιατρό που θα επιλέξουν, και να έχουν κοινό όραμα σχετικά με τα αποτελέσματα της επέμβασης. Επιπλέον, οι σπουδές του πλαστικού χειρουργού, αλλά και η ειδίκευση αποτελούν σημαντικό κριτήριο επιλογής.

  1. Ανάλυση των επιθυμητών αποτελεσμάτων

Περιγράψτε στον γιατρό σας τα αποτελέσματα που επιθυμείτε να αποκτήσετε. Ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να σας δείξει φωτογραφίες, ώστε να έχετε μια καλύτερη εικόνα σχετικά με τον τρόπο που πραγματοποιεί την επέμβαση. Αν τα αποτελέσματα είναι παρόμοια με αυτό που επιθυμείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις φωτογραφίες ώστε κι ο χειρουργός να έχει μια καλύτερη εικόνα για τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ανόρθωση στήθους

  1. Τήρηση των οδηγιών ανάρρωσης

Ίσως αποτελεί το πιο σημαντικό βήμα για φυσικά αποτελέσματα έπειτα από την ανόρθωση στήθους. Όλοι οι πλαστικοί χειρουργοί δίνουν στους ασθενείς οδηγίες ανάρρωσης. Αυτές τις οδηγίες οι ασθενείς τις ακολουθούν το πρώτο διάστημα αποθεραπείας. Η τήρηση αυτών των οδηγιών είναι σημαντική για την επίτευξη φυσικών αποτελεσμάτων.

Διαβάστε ακόμη:

Ανόρθωση στήθους: Πόση διάρκεια έχουν τα αποτελέσματα;

Ενθέματα σιλικόνης: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

 

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.