4+1 μυστικά στυλάτων ανδρών

μυστικά στυλάτων ανδρών

Ορισμένοι άντρες είναι στυλάτοι ό,τι κι αν κάνουν. Ίσως σκεφτείτε πολλούς γνωστούς άνδρες και σταρ του Χόλυγουντ. Δεν είναι δύσκολο να ανακαλύψετε τα μυστικά αυτών των στυλάτων ανδρών. Οι στυλάτοι άνδρες ξέρουν πώς να ντύνονται σωστά και να είναι πάντα κομψοί. Μπορείτε να γίνετε σαν αυτούς χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Πώς θα γίνει αυτό; Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα-μυστικά.

  1. Το καλό ντύσιμο είναι μια δεξιότητα που αναπτύσσεται

Όταν ξεκινάτε να ανακαλύπτετε το στυλ σας, ίσως να έχετε μια ιδέα του τι μπορεί να θέλετε να πετύχετε, αλλά ίσως να έχετε μπερδευτεί από όλες αυτές τις επιλογές και τις πληροφορίες που είναι διαθέσιμες για εσάς. Όσο οξύμωρο κι αν ακούγετε, όσο περισσότερα διαβάσετε για το ανδρικό ντύσιμο, τόσο πιο πολύ θα κατασταλάξετε στο τι θέλετε να πετύχετε. Η μάθηση είναι το κλειδί για την επιτυχία. Όσες περισσότερες γνώσεις έχετε για τα χρώματα, τα μοτίβα, τα υφάσματα και την ιστορία του κάθε ρούχου, τόσο πιο εύκολα θα καταλάβετε πώς να τα συνδυάσετε σωστά. Μόλις καταλάβετε τα βασικά, θα αναπτύξετε και τη δεξιότητα να τα προσαρμόζετε στις ανάγκες σας.

μυστικά ανδρών σακάκι

 

  1. Σκεφτείτε την καθημερινότητα και τις ανάγκες σας

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά των στυλάτων ανδρών. Μόλις καταλάβετε τι είναι κλασσικό και διαχρονικό, θα μπορέσετε να αξιολογήσετε καλύτερα τι είδους ρούχα θα πρέπει να συμπεριλάβετε στην καθημερινότητα σας. Ενώ μπορεί να είναι πολύ cool να έχετε 10 κοστούμια, αν ο τρόπος ζωής σας δεν απαιτεί να τα φοράτε, δε θα σας φανούν πολύ χρήσιμα. Είναι επίσης σημαντικό να καταλάβετε και τον λόγο που θέλετε να ντύνεστε κομψά και να είστε στυλάτοι. Είναι γιατί θέλετε να εντυπωσιάσετε κάποιον πελάτη ή τον εργοδότη σας; Είναι επειδή νιώθετε ωραία στα καλά ρούχα και είναι personal statement; Ή είναι ένα μέσο για την αυτοβελτίωση σας;

  1. Ο τρόπος εφαρμογής των ρούχων

Μπορεί να έχετε τα πιο ποιοτικά ρούχα στον κόσμο. Αν δεν εφαρμόζουν σωστά, πάντα κάτι θα υπάρχει να σας δίνει άσχημη εμφάνιση. Μια λάθος εφαρμογή δίνει άλλη όψη στις αναλογίες σας και μπορεί να σας δίνει την όψη ότι είστε πιο κοντοί, πιο ψηλοί, ότι έχετε περισσότερα ή λιγότερα κιλά από ότι συνήθως. Αυτό θα μειώσει τις πιθανότητες να είστε στυλάτοι.

Συνήθως οι άνδρες επιλέγουν ρούχα που είναι πολύ μεγάλα για αυτούς επειδή θέλουν να δείχνουν πιο μεγαλόσωμοι από ότι είναι ή να είναι πιο άνετοι. Ενώ τα πολύ στενά ρούχα μπορεί να είναι κι εκείνα μη κολακευτικά, το να καταλάβετε τι λειτουργεί καλύτερα για τον σωματότυπό σας θα σας γλιτώσει από πολύ κόπο. Επιπλέον, ενώ φαίνεται καλή ιδέα να ακολουθήσετε το στυλ των μεγάλων σταρ της μουσικής ή του κινηματογράφου, να θυμάστε πως αυτά τα στυλ δεν λειτουργούν για όλους.

μυστικά στυλάτων ανδρών αξεσουάρ

 

  1. Αγοράστε τα πιο ποιοτικά ρούχα που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά

Ένας χρυσός κανόνας των στυλάτων ανδρών. Μόλις καταφέρετε να καταλάβετε τα βασικά, μπορείτε να επιλέξετε ρούχα από καλύτερα υλικά και με καλύτερη κατασκευή. Ανάλογα με το ποσό που μπορείτε να διαθέσετε στα ρούχα, φροντίστε να το επενδύσετε κάπου ποιοτικά. Τα ποιοτικά ρούχα κρατούν για περισσότερο χρονικό διάστημα. Αυτή η τεχνική θα σας βοηθήσει να φράξετε κάποια σύνολα που θα είναι σαν το signature look σας κάθε φορά που θα βγαίνετε έξω.

Ορισμένες μέθοδοι κατασκευής δείχνουν καλύτερα πάνω στο σώμα σε σχέση με πιο φθηνά fast fashion προϊόντα. Ενώ δε θα πρέπει να ξοδεύετε υπέρογκα ποσά σε ρούχα αν δεν μπορείτε να τα διαθέσετε, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι είναι καλύτερο να έχετε λιγότερα ρούχα με καλή ποιότητα, παρά πολλά ρούχα με χαμηλή ποιότητα. Αν έχετε το νου σας σε καλοφτιαγμένα ρούχα με την πάροδο του χρόνου θα γλιτώσετε χρήματα. Επιπλέον, θα μείνετε μακριά από τα ρούχα που θα δίνουν την εντύπωση ότι προσπαθείτε υπερβολικά πολύ.

Διαβάστε ακόμη:

Συνήθειες που έχουν 7 επιτυχημένοι άνδρες

Καθαρισμός προσώπου για άντρες: 5+1 tips