Τι είναι το LPG Endermologie και τι προσφέρει;

τι είναι το lpg

Ίσως έχετε βρεθεί σε θέση να αναρωτηθείτε τι είναι το LPG Endermologie. Το LPG Endermologie είναι μια από τις πιο απλές μεθόδους για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, μη επεμβατική και ανώδυνη. Πέρα από αυτά, όμως, τι μπορεί να είναι το LPG Endermologie;

Τι είναι το λιπομασάζ Endermologie;

Η LPG Endermologie είναι η εταιρεία πίσω από το λιπομασάζ. Το λιπομασάζ Endermologie είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που δρα ενάντια στην κυτταρίτιδα. Η θεραπεία αποτελείται από την επανάληψη συνεδριών, ενώ τα αποτελέσματα είναι ορατά έπειτα από λίγες συνεδρίες. Οι συνεδρίες διαρκούν για περίπου 45 λεπτά και μπορείτε να επαναλάβετε τη θεραπεία μέσα στην ίδια ή την επόμενη εβδομάδα.

Η θεραπεία περιλαμβάνει τη λήψη ενός μασάζ. Ένα χειροκίνητο roller για μασάζ χρησιμοποιείται «περνώντας» από τις επιθυμητές περιοχές θεραπείες. Καθώς έρχεται σε επαφή με την κυτταρίτιδα, το roller μασάζ «ρουφά» την επιδερμίδα, μαζί με τον μαλακό ιστό. Αυτός ο τρόπος διαχείρισης της επιδερμίδας δεν είναι μόνο ένας τρόπος για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, αλλά και ένας τρόπος για την αύξηση της ροής του αίματος, την άντληση της περίσσειας νερού από το σώμα και την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος. Το λίπος, μαζί με τις τοξίνες αφαιρούνται κόμη με το νερό που αποβάλλεται από το σώμα.

τι είναι το lpg endermologie

Προκαλεί σύσφιξη στην επιδερμίδα;

Η Endermologie μπορεί να προκαλέσει σύσφιξη στην επιδερμίδα. Ο στόχος είναι η μείωση της κυτταρίτιδας στα σημεία του σώματος όπου έχει εμφανιστεί. Με τη μείωση της κυτταρίτιδας μέσα από το μασάζ, αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος μέσα στο σώμα και ενεργοποιείται η διαδικασία της καύσης του λίπους. Αυτό έχει αποτέλεσμα την ομαλή, ελαστική και πιο σφιχτή επιδερμίδα.

Οφέλη που έχει η θεραπεία LPG Endermologie

Το μεγαλύτερο ερώτημα που μπορεί να έχει κανείς, πέρα από ερώτημα σχετικά με το τι  είναι το LPG, είναι το κατά πόσο είναι αποτελεσματικό ενάντια στην κυτταρίτιδα. Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Ωστόσο, υπάρχουν μαρτυρίες ασθενών που αναφέρουν την αποτελεσματικότητα της θεραπείες.  Η θεραπεία LPG έχει τα παρακάτω οφέλη:

  • Συμβάλλει στη μείωση της κυτταρίτιδας
  • Σε αντίθεση με την άσκηση, στοχεύει σε συγκεκριμένες περιοχές που εμφανίζεται η κυτταρίτιδα
  • Είναι μια μη χειρουργική μέθοδος
  • Ανακουφίζει από την εμφάνιση της «όψης πορτοκαλιού»
  • Συμβάλλει στον ανασχηματισμό των γλουτών, των μηρών και των κοιλιακών
  • Είναι αναγνωρισμένη από τον FDA
  • Είναι ασφαλής και ανώδυνη

Διαβάστε ακόμη:

Thermage CPT: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Θεραπεία Vivace Microneedling: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.