Θεραπεία Vivace Microneedling: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

vivace θεραπεία

H Vivace αποτελεί μια θεραπεία ανανέωσης που χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό μικροβελονών και ραδιοσυχνοτήτων για να ενεργοποιήσει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Αποτελεί μια ελάχιστη επεμβατική θεραπεία που συμβάλει στη σύσφιξη της επιδερμίδας, αλλά και της τόνωσης της. Επιπλέον, αντιμετωπίζει και άλλα ζητήματα όπως την μείωση των ρυτίδων του προσώπου και των σημαδιών ακμής, των σημαδιών ακμής, των μεγάλων πόρων, αλλά και του ανομοιόμορφου τόνου της επιδερμίδας. Οι περισσότεροι γιατροί συστήνουν μια θεραπεία από 3-4 συνεδρίες. Η κάθε συνεδρία να έχει διάστημα 4-6 εβδομάδες από την άλλη, για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων. Αυτός ο ρυθμός ευθυγραμμίζεται με τον φυσικό ρυθμό ζωής των κυττάρων.

Ποια είναι τα οφέλη της θεραπείας Vivace Microneedling;

  • Ο συνδυασμός των μικροβελονών με τις ραδιοσυχνότητες χαρίζει οφέλη ανανέωσης της επιδερμίδας πέρα από τα οφέλη που παρέχει κάθε είδος από τα παραπάνω από μόνο του. Είναι σχεδιασμένο να προκαλέσει τόσο επιφανειακή ανανέωση, όσο και ανασχηματισμό στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας.
  • Είναι μια ανώδυνη θεραπεία.
  • Δεν υπάρχει κάποιο διάστημα ανάρρωσης, σε σχέση με μια απλή θεραπεία με ραδιοσυχνότητες
  • Είναι μια ασφαλής θεραπεία και αποτελεσματική για όλους τους τύπους της επιδερμίδας.

vivace θεραπεία πρόσωπο

Πώς λειτουργεί η θεραπεία Vivace;

Η χειροκίνητη συσκευή Vivace λειτουργεί μεταφέροντας ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων ως θερμότητα στις χαμηλότερες στοιβάδες της επιδερμίδας με μικρές βελόνες. Οι βελόνες και η θερμότητα δημιουργούν μια πολύ μικρή ζημιά στα κύτταρα, προκειμένου να ξεκινήσει η φυσική αναδημιουργία των κυττάρων του οργανισμού.

Αυτή η φυσική αντίδραση στη θεραπεία ανακατασκευάζει το κολλαγόνο και την ελαστίνη. Επιπλέον, ενεργοποιεί την παραγωγή περισσότερων από αυτών των πρωτεϊνών. Με την πάροδο του χρόνου, η επιδερμίδα γίνεται πιο ομαλή, με περισσότερο όγκο και πιο απαλή.

Πόσο γρήγορα θα δείτε αποτελέσματα;

Η επιδερμίδα σας θα δείχνει πιο ομαλή και φωτεινή έπειτα από λίγες ώρες μετά τη θεραπεία. Τα μέγιστα αποτελέσματα εξαρτώνται από την φυσική παραγωγή κολλαγόνου του οργανισμού. Συνήθως χρειάζεται ένα διάστημα λίγων εβδομάδων για να αναπτυχθεί. Ο τόνος και η δομή της επιδερμίδας θα συνεχίζουν να βελτιώνονται για περίπου έξι εβδομάδες έπειτα από τη θεραπεία. Τα μέγιστα αποτελέσματα θα φανούν λίγους μήνες έπειτα από την έναρξη της θεραπείας με Vivace.

Πόσο καιρό διαρκούν τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα, έπειτα από μια σειρά συνεδριών διαρκούν περίπου έξι μήνες έπειτα από την τελευταία συνεδρία. Οι ειδικοί συστήνουν την επανάληψη των θεραπειών ανά 4-6 μήνες για τη διατήρηση των αποτελεσμάτων.

Πηγή φωτογραφίας: medpsa.gr 

Διαβάστε ακόμη:

Φωτοθεραπεία προσώπου: Dermalux Tri-Wave MD

Λιπογλυπτική: Νέα Τεχνολογία Vaser®High Definition

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.