BodyShape Plus: Φτιάξτε το σώμα που ονειρεύεστε

BODYSHAPE PLUS

Το σώμα που ονειρευόμαστε τώρα γίνεται πραγματικότητα…!!

Με τη νέα καταπληκτική θεραπεία BODYSHAPE PLUS, που συνδυάζει σύσφιξη RF με 3ης γενιάς LIPOCAVITATION (λιπόλυση με υπέρηχους).

Κείμενο: Σάνδρης Παναγιώτης / Πλαστικός Χειρουργός, Επιστημονικός Διευθυντής LASERMED,
email: sandris@lasermedcenter.gr

Ρωτήσαμε τον Πλαστικό χειρουργό Παναγιώτη Σάνδρη, ειδικό στις μη επεμβατικές θεραπείες,με σημαντική εμπειρία στην εφαρμογή της νέας μεθόδου, να μας εξηγήσει τα πλεονεκτήματά της: «Το νέο πρωτόκολλο BODYSHAPE PLUS», τονίζει ο κ. Σάνδρης, «συνδυάζει σύσφιξη μονοπολικού RF με ταυτόχρονη λιπόλυση με 3ης γενιάς lipocavitation και αμέσως μετά, εφαρμογή λεμφικού λιπομασάζ. Χρησιμοποιείται η τελευταία εξέλιξη της LIPOCAVITATION, που από το 2005 προστέθηκε στις θεραπείες μείωσης του λίπους: Διασπώνται με υπέρηχους οι μεμβράνες των λιποκυττάρων χωρίς να βλάπτονται οι γύρω ιστοί. Τώρα έχουμε την αληθινή απόδοση της μεθόδου:

Στα αρχικά στάδια, γινόταν εφαρμογή της κεφαλής για 1 περίπου λεπτό ανα σημείο κάνοντας σάρωση της περιοχής, χωρίς κάποια συμπληρωματική θεραπεία. Τα αποτελέσματα ήταν φτωχά, γιατί ο οργανισμός ξανααπορροφούσε το λίπος σε μεγάλο βαθμό. Με την δεύτερη γενιά συσκευών, το 2009, άρχισε να εφαρμόζεται λεμφικό μασάζ 2 ημέρες μετά την θεραπεία, με πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Στο BODYSHAPE Plus, έχουμε ταυτόχρονη εφαρμογή μονοπολικού RF και αμέσως μετά λεμφικό μασάζ, γιατί έρευνες έδειξαν ότι το λίπος παραμένει σε διαλυτή μορφή για λίγες μόνο ώρες μετα τους υπερήχους. Η αληθινά αισθητή μείωση που προκαλείται, μπορεί σε 8 με 10 συνεδρίες, (κατά τις οποίες διασπάται 6-8% του λίπους ανα συνεδρία) να οδηγήσει τελικά σε βελτίωση άνω του 70% στις περιοχές που μας ενδιαφέρουν, με παράλληλη σύσφιξη και μεγάλη μείωση της κυτταρίτιδας. Ακόμα μπορούμε, με ειδικό χειρισμό, να κάνουμε σημαντικό «σμίλεμα» στην περιοχή. Για παράδειγμα, επιτυγχάνεται ανόρθωση και «στρογγύλεμα» στους γλουτούς, λέπτυνση και ομαλοποίηση στα ψωμάκια, τελειοποίηση του σχήματος στα γόνατα και εξαιρετική σύσφιξη με παράλληλη σημαντική μείωση σε πόντους στα μπράτσα.

 

Σάνδρης Παναγιώτης / Πλαστικός Χειρουργός

Σε τι υπερέχει από τις μέχρι σήμερα θεραπείες;

Μέχρι σήμερα, οι διαθέσιμες μέθοδοι για αληθή μείωση του τοπικού λίπους, ήταν η λιποαναρρόφηση και η ενέσιμη λιπόλυση» αναφέρει ο κ. Σάνδρης.

Λιποαναρόφηση

«Στην λιποαναρόφηση, μπορούμε να αφαιρέσουμε έως το 30-40% του λίπους μίας περιοχής, αλλιώς μπορεί να προκληθεί χαλάρωση και ατέλειες. Γίνεται πάντοτε σε Νοσοκομείο ή κλινική με γενική νάρκωση ή μέθη και απαιτεί να φοράμε ένα ειδικό κορσέ και να μειώσουμε τη γυμναστική και τις έντονες δραστηριότητες, για 15-20 ημέρες».

Λιπόλυση

«Στη λιπόλυση, η οποία ακολουθείται μετά από 2-3 ημέρες απο 10 λεμφικά λιπομασάζ, δύο ανα εβδομάδα, αφαιρείται έως το 20% του λίπους, το οποίο μειώνεται σταδιακά σε ένα δίμηνο απο την θεραπεία. Γίνεται στο ιατρείο, δεν χρειάζεται χρήση κορσέ, ενώ έχουμε λίγες μελανιές και πρήξιμο για 3-7 ημέρες. Πρέπει να πίνουμε άφθονα υγρά γι’ αυτό το διάστημα. Για να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, απαιτούνται 2 – 3 πρωτόκολλα λιπόλυσης ανα 2 μήνες».

BODYSHAPE Plus

«Αντίθετα, εδώ οι συνεδρίες γίνονται στο Ιατρείο, ανα 7-10 ημέρες. Δεν υπάρχει πόνος και η θεραπεία διαρκεί περί τη μία-μιάμισυ ώρα. Το μόνο που παρουσιάζεται είναι ένα ήπιο οίδημα στην περιοχή (την πρώτη-δεύτερη ημέρα) χωρίς καθόλου ερεθισμό ή επίδραση στις καθημερινές μας συνήθειες. Επίσης, συνιστάται να πίνουμε 1,5-2 λίτρανερό την ημέρα για την ομαλή αποβολή των προϊόντων απο τη διάσπαση του λίπους, τις πρώτες 2-3 ημέρες. Τα αποτελέσματα έχουν χαρακτηριστεί σαν καταπληκτικά, απο τα άτομα στα οποία έχει ήδη εφαρμοσθεί η μέθοδος» ολοκληρώνει ο κ. Σάνδρης.

Με το BODYSHAPE PLUS, μπορούμε σε 8 με 10 συνεδρίες να φτάσουμε σε βελτίωση άνω του 70% στις περιοχές που μας ενδιαφέρουν, με παράλληλη σύσφιξη.