Λιπογλυπτική: Νέα Τεχνολογία Vaser®High Definition

λιπογλυπτική

Η λιποαναρρόφηση- λιπογλυπτική χαρίζει εύκολα και γρήγορα ένα καλλίγραμμο και σμιλευμένο σώμα. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι άμεσο και γρήγορο χωρίς σωματική άσκηση ή διατροφή. Η νέα τεχνολογία Vaser® High Definition μπορεί να σας δώσει το σώμα που ονειρεύεστε.

Πώς γίνεται η θεραπεία;

Η διαδικασία δεν διαρκεί πολύ ώρα και δεν απαιτεί μεγάλη διάρκεια σε χρόνο. Μέσα από υπέρηχους που διοχετεύονται στο σώμα μέσα από έναν ειδικό ανιχνευτή, αποσπώνται τα λιποκύτταρα. Ο ανιχνευτής δονείται, αφαιρώντας το υγροποιημένο λίπος με ήπια αναρρόφηση. Οι ραδιοσυχνότητες θα διοχετευθούν πέρα από τον ειδικό ανιχνευτή μέσα από μια μικρή τομή. Ο ειδικός, στη συνέχεια μπορεί να σμιλεύσει την περιοχή, και να χαρίσει γραμμώσεις, κοιλιακούς στην περιοχή της κοιλιάς. Θα μπορέσετε να δείτε αποτελέσματα τα οποία θα τα βλέπατε έπειτα από πολύ καιρό σε γυμναστήρια και κέντρα γυμναστικής. Σε αυτά τα σημεία πραγματοποιείται σύσφιξη, καθώς ενεργοποιείται και η παραγωγή κολλαγόνου.

Επιπλέον, το λίπος που αφαιρείται και απομακρύνεται από το σώμα, συλλέγεται σε έναν μικρό υποδοχέα στην συσκευή VASER®. Αυτό το λίπος μπορεί να τοποθετηθεί σε άλλα σημεία του σώματος, εφόσον ο πελάτης το επιθυμεί, όπως τους γλουτούς. Πριν γίνει αυτό, το λίπος αυτό υποβάλλεται σε επεξεργασία και φιλτράρισμα. Έτσι, η λιπογλυπτική μπορεί να οδηγήσει και σε μια θεραπεία λιπομεταφοράς.

λιπογλυπτική-vaser

Ποια σημεία μπορείτε να δουλέψετε;

Με τη μέθοδο της λιπογλυπτικής μπορείτε να δείτε αμέσως την απομάκρυνση του περιττού λίπους και σύσφιξη σε διάφορα σημεία του σώματος σας. Σε αυτά συγκαταλέγονται:

Η διαδικασία της θεραπείας

Πριν ξεκινήσει η θεραπεία, ο ασθενής υποβάλλεται σε ολική αναισθησία ή μέθη. Η ανάρρωση είναι σύντομη. Ο ασθενής, μέσα σε μια εβδομάδα, επιστρέφει στην καθημερινή του ρουτίνα. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, ίσως χρειαστεί να ακολουθήσουν κάποιες επιπλέον οδηγίες που θα τους δώσει ο γιατρός τους, όπως τη χρήση ενός ελαστικού κορσέ.

Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα είναι αρκετά άμεσα. Οι ασθενείς θα δουν τα αποτελέσματα μέσα σε ένα μήνα μετά τη θεραπεία. Μην ανησυχήσετε για τις τομές, καθώς θα υποχωρήσουν σχεδόν αμέσως.

Με πληροφορίες από: iqplasticsurgery.com, abh-medicalgroup.com

Διαβάστε ακόμη:

Υπέρηχοι HIFU: Νέα αποτελεσματική μέθοδος με Ultraformer III

Κυτταρίτιδα: 3+1 μέθοδοι για αποτελεσματική θεραπεία

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.