Πλαστική στήθους: Τι κίνδυνοι υπάρχουν;

πλαστική στήθους κίνδυνοι

Η πλαστική στήθους είναι η πιο συνηθισμένη πλαστική επέμβαση για την αλλαγή της εμφάνισης και τη βελτίωση της αυτοπεποίθησης. Ωστόσο, πριν τη λήψη της απόφασης για την επέμβαση θα πρέπει να ληφθούν υπόψη διάφοροι παράγοντες. Υπάρχουν ορισμένοι κίνδυνοι από την πλαστική στήθους, τους  οποίους θα πρέπει να γνωρίζετε.

Κίνδυνοι από την πλαστική στήθους

Τα περισσότερα ενθέματα δεν εμφανίζουν παρενέργειες. Ωστόσο, ανά περιόδους πραγματοποιείται συζήτηση σχετικά με την ασφάλεια τους. Τα social media έχουν επιτρέψει σε πάρα πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο να μοιραστούν την εμπειρία τους σχετικά με την τοποθέτηση ενθεμάτων και να προειδοποιήσουν μερικές γυναίκες σχετικά με τις πιθανές παρενέργειες. Σύμφωνα με τον FDA, συνηθισμένοι κίνδυνοι έπειτα από την πλαστική στήθους είναι:

Οι γυναίκες πριν καταλήξουν σε κάποια απόφαση, θα πρέπει να συμβουλευτούν έναν εξειδικευμένο πλαστικό χειρούργο, προκειμένου να λάβουν μια πλήρη ενημέρωση, με βάση και ατομική εξέταση.

πλαστική στήθους κίνδυνοι σουτιέν

Πλαστική στήθους: Παράγοντες να λάβετε υπόψη

Αν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε μια πλαστική στήθους, θα πρέπει να γνωρίζετε ποια είναι τα οφέλη, καθώς και οι πιθανοί κίνδυνοι. Παράγοντες που θα πρέπει να λάβετε υπόψη περιλαμβάνουν:

  1. Το υλικό του ενθέματος

Τα εγκεκριμένα και πιο δημοφιλή ενθέματα είναι τα ενθέματα φυσιολογικού ορού και σιλικόνης. Πολλές γυναίκες επιλέγουν τα ενθέματα σιλικόνης επειδή θεωρούν ότι δίνουν πιο φυσιολογικό αποτέλεσμα.

  1. Τη διάρκεια των ενθεμάτων

Τα ενθέματα στήθους δεν χαρίζουν μια μόνιμη λύση. Τόσο τα ενθέματα φυσιολογικού ορού, όσο και τα ενθέματα σιλικόνης συνήθως διαρκούν μια ή δύο δεκαετίες. Ωστόσο, αν υπάρξει η εμφάνιση παρενεργειών ίσως χρειαστεί να αφαιρεθούν νωρίτερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ενθέματα δεν αποτρέπουν τη γήρανση του στήθους. Τα σημάδια της φυσικής διαδικασίας της γήρανσης, όπως η χαλάρωση, θα γίνουν ορατά.

πλαστική στήθους κίνδυνοι αύξηση

  1. Πρόσβαση σε πλαστικό χειρούργο

Τέλος, η κάθε γυναίκα που σκέφτεται να προχωρήσει σε μια πλαστική επέμβαση στήθους θα πρέπει να έχει πρόσβαση σε έναν έμπειρο και καταξιωμένο πλαστικό χειρούργο, για να την κατευθύνει στη σωστή απόφαση. Είναι σημαντικό η ασθενής να ακούσει μια ειλικρινή άποψη.

Διαβάστε ακόμη:

Πλαστική χειρουργική στο στήθος: Παράγοντες που πρέπει να σκεφτείτε

Πλαστική στο στήθος: Πόση διάρκεια έχουν τα αποτελέσματα;

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.