Μικρά ενθέματα: Για ποιες γυναίκες είναι κατάλληλα;

ενθέματα

Αυξητική στήθους με μικρά ενθέματα: Για ποιες γυναίκες είναι κατάλληλη; Εδώ και χρόνια υπάρχει μια παρανόηση γύρω από την πλαστική χειρουργική, και πιο συγκεκριμένα την αυξητική στήθους. Ποια είναι αυτή; Ότι τα ενθέματα στήθους δίνουν μια αρκετά μεγάλη και ογκώδη όψη. Ενώ πολλά από αυτά συμβάλλουν στην απόκτηση αυτής της όψης, στην πραγματικότητα, τα αποτελέσματα εξαρτώνται αποκλειστικά από το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να αποκτήσετε. Ίσως η mini αυξητική να είναι μια καλή εναλλακτική επιλογή. Ακόμη, ένα μεγάλο ντεκολτέ δεν ταιριάζει πάντοτε σε έναν πιο petite σωματότυπο, ενώ δεν το προτιμούν οι πιο αθλητικές και μικρόσωμες γυναίκες.

Τι είναι η mini αυξητική στήθους;

Υπήρχε μια εποχή που ο όρος αυξητική στήθους ήταν συνώνυμο με την επιστροφή στο σπίτι με ένα αρκετά μεγαλύτερο στήθος. Ωστόσο, τα δεδομένα αυτά έχουν αρχίζει να αλλάζουν σε έναν αρκετά μεγάλο αριθμό γυναικών. Πολλοί ασθενείς επιθυμούν πλέον πιο φυσικά αποτελέσματα. Μια από τις νέες τάσεις περιλαμβάνει την κατεύθυνση σε πιο μικρά ενθέματα σε σχέση με αυτά του παρελθόντος.

μικρά ενθέματα

Ποιες γυναίκες επιλέγουν πιο μικρά ενθέματα;

Σε πολλές περιπτώσεις, αυτού του είδους η επέμβαση είναι κατάλληλη για γυναίκες με πιο αδύνατο ή λεπτό κορμό. Για παράδειγμα, πολλές φορές, γυναίκες πιο αθλητικό σώμα έχουν πιο λεπτή σιλουέτα. Επομένως, η φυσική ενίσχυση του στήθους είναι μια καλή επιλογή για την καθημερινότητα, την ρουτίνα, αλλά και το σώμα τους γενικότερα.

Η θεραπεία προσθέτει όγκο και καλύτερη εμφάνιση με έναν διακριτικό τρόπο, χωρίς να προκαλεί μεγάλες αλλαγές στο σώμα. Η mini αυξητική είναι ιδανική για τις γυναίκες που έχουν έναν μικρό αριθμό φυσικού ιστού στο στήθος, που δεν έχει καλό σχήμα ή όγκο με βάση τις ανάγκες της. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα μικρά ενθέματα είναι περισσότερο αποτελεσματικά. Για μια μεγάλη αυξητική στήθους είναι απαραίτητος ένας συγκεκριμένος αριθμός ιστού για την πρόληψη αποτυχίας της επέμβασης.

Μπορεί η mini αυξητική στήθους να χαρίσει φυσικά αποτελέσματα;

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, η mini αυξητική είναι περισσότερο κατάλληλη για τις γυναίκες με πιο αδύνατη εμφάνιση, χωρίς αυτό να αποτελεί περιοριστικό παράγοντα. Μπορεί να δώσει καλύτερο όγκο και εμφάνιση σε κάθε μέγεθος στήθους.

πλαστική ενθέματα

Για ποιο λόγο τα μικρά ενθέματα είναι κατάλληλα για συγκεκριμένες γυναίκες;

Μερικές φορές, το “less is more” ταιριάζει και στην mini αυξητική στήθους. Είναι λογικό να αναρωτηθεί κανείς για ποιο λόγο να μπει στη διαδικασία της επέμβασης και το αποτέλεσα να είναι ένα μικρό στήθος. Ωστόσο, ο μικρός όγκος ταιριάζει στις γυναίκες με μικρό σωματότυπο.

Μάλιστα, ασθενείς που έχουν προχωρήσει σε επέμβαση μείωσης στήθους μπορούν να μιλήσουν για τις ανησυχίες, τον πόνο και τη δυσφορία που προκαλεί το βάρος ενός μεγάλου στήθους. Το στήθος έχει διάφορα σχήματα και μεγέθη. Ενώ πολλές γυναίκες επιλέγουν μεγάλο μέγεθος, άλλες επιθυμούν την απόκτηση φυσικών αποτελεσμάτων.

Με πληροφορίες από: drmarkgittos.co.nz

Διαβάστε ακόμη:

Αυξητική στήθους με λιπομεταφορά: 4+1 μύθοι

Ενθέματα στήθους: Τι περιλαμβάνει η αφαίρεση τους;

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.