Ενθέματα στήθους: Τι περιλαμβάνει η αφαίρεση τους;

ενθέματα στήθους

Ενθέματα στήθους: Πότε επιλέγει κανείς την αφαίρεση τους; Η πλαστική χειρουργική για την αφαίρεση στήθους είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής επέμβαση. Πολλές φορές είναι οι γυναίκες που αλλάζουν γνώμη σχετικά με το μέγεθος του στήθους τους, ειδικότερα αυτές που έχουν προχωρήσει σε αυξητική. Επιπλέον, σε ορισμένες περιπτώσεις, γυναίκες που αντιμετωπίζουν επιπλοκές με τα ενθέματα του στήθους, επιλέγουν την αφαίρεση τους, παρά την αντικατάσταση τους.

Πώς λειτουργεί η επέμβαση αφαίρεσης των ενθεμάτων;

Η επέμβαση της αφαίρεσης των ενθεμάτων διαφέρει από ασθενή σε ασθενή. Η πιο απλή μέθοδος περιλαμβάνει την απλή αφαίρεση των ενθεμάτων. Ορισμένοι ασθενείς, πέρα από την αφαίρεση των ενθεμάτων επιλέγουν και την ανόρθωση στήθους. Σε αυτή την περίπτωση, ο πλαστικός χειρουργός αφαιρεί τα ενθέματα. Στη συνέχεια, διεξάγει την ανόρθωση στήθους.

ενθέματα στήθους αφαίρεση

Ποια είναι η εμφάνιση του στήθους έπειτα από την επέμβαση;

Αρχικά, το πρήξιμο στην περιοχή είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο. Μόλις αρχίσει να υποχωρεί το στήθος θα δείχνει πιο επίπεδο. Η επίπεδη όψη βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου. Το αποτέλεσμα επηρεάζουν το μέγεθος των ενθεμάτων προς αφαίρεση, καθώς και η ποσότητα και η κατάσταση του ιστού του στήθους.

Τι περιλαμβάνει η ανάρρωση από την αφαίρεση ενθεμάτων στήθους;

Η ανάρρωση από την αφαίρεση ενθεμάτων είναι πιο ήπια σε σχέση με αυτή της αυξητικής στήθους. Οι ασθενείς επιστρέφουν στο εργασιακό τους περιβάλλον μέσα σε 5-14 μέρες. Το στήθος ανακτά τον όγκο του μέσα σε 2-3 εβδομάδες. Εξαίρεση αποτελεί ο συνδυασμός ανόρθωσης στήθους. Η ανάρρωση συνεχίζεται τις επόμενες εβδομάδες, έως ότου γίνουν ορατά τα τελικά αποτελέσματα. Το διάστημα αυτό έχει διάρκεια έως έναν χρόνο.

ενθέματα στήθους σιλικόνη

Υπάρχει η πιθανότητα εμφάνισης παρενεργειών;

Η επέμβαση είναι ιδιαίτερα ασφαλής. Ωστόσο, σε σπάνιες περιπτώσεις ορισμένοι ασθενείς αντιμετωπίζουν μόλυνση ή αιμορραγία. Η εμφάνιση ουλών είναι επίσης ελάχιστη. Και ναι, σε περίπτωση αλλαγής γνώμης, η εκ νέου τοποθέτηση ενθεμάτων είναι δυνατή.

Διαβάστε ακόμη:

Ανόρθωση στήθους: Πόση διάρκεια έχουν τα αποτελέσματα;

Πλαστική στήθους: Τι σημάδια αφήνει;

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.