Επέμβαση στο στήθος: Πραγματοποιείται επαναληπτική θεραπεία;

επέμβαση στο στήθος

Επέμβαση στο στήθος: Πότε είναι απαραίτητη η επαναληπτική θεραπεία; Ακόμη και με την πιο απλή θεραπεία, αλλά και τον πιο εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν επιπλοκές έπειτα από την πλαστική στήθους, ή να δώσουν μια διαφορετική εμφάνιση. Αυτοί οι παράγοντες μπορεί να συνδέονται είτε με την ίδια την επέμβαση, είτε με αλλαγές στον ιστό του στήθους.

Τι είναι η επαναληπτική επέμβαση στο στήθος;

Η επαναληπτική επέμβαση στο στήθος είναι μια ιδανική επιλογή για τους ασθενείς που επιθυμούν την αποκατάσταση της αρχικής εμφάνισης, την αλλαγή του μεγέθους του ενθέματος, ή την αντιμετώπιση ζητημάτων δυσφορμιών. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι για την επαναληπτική επέμβαση είναι όσοι:

  • Αντιμετωπίζουν ζητήματα με τα ενθέματα
  • Βιώνουν διάτρηση ενθέματος
  • Επιθυμούν την αλλαγή του μεγέθους ή του σχήματος του ενθέματος
  • Τα ενθέματα έχουν αλλάξει θέση
  • Έχουν αλλαγές στο σωματικό τους βάρος, και, συνεπώς, άλλαξε και ο ιστός του στήθους

επέμβαση στο στήθος επαναληπτική

Σχετικά με την επαναληπτική επέμβαση στο στήθος

Κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής σας επίσκεψης, ο πλαστικός χειρουργός θα εξετάσει το στήθος για την αξιολόγηση της κατάστασης των ενθεμάτων. Μπορεί να περιλαμβάνει και ακτινογραφίες, για πιθανές φθορές. Μην παραβλέψετε το πλήρες ιατρικό ιστορικό σας, καθώς και την προηγούμενη εμπειρία σχετικά με την αυξητική στήθους.

Επιπλέον, θα συζητήσετε τους λόγους που επιθυμείτε την αλλαγή του μεγέθους των ενθεμάτων, ιδιαίτερα αν επιθυμείτε ένα μεγαλύτερο μέγεθος. Τέλος, μην παραβλέψετε την ενημέρωση του γιατρού σας σχετικά με απώλεια βάρους ή εγκυμοσύνη, καθώς μια τέτοια αλλαγή μπορεί να επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα της επαναληπτικής επέμβασης.

Προσοχή: Μην ξεχάσετε να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για ανάρρωση, ειδικά στην περίπτωση που η επαναληπτική επέμβαση είναι μεγάλη.

Διαβάστε ακόμη:

Ανόρθωση στήθους με νήματα PDO: Πώς λειτουργεί;

Πλαστική χειρουργική- Αυξητική στήθους: Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία;

 

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.