Λαιμός: 3+1 ερωτήσεις για τον πλαστικό σου πριν την ανόρθωση

λαιμός ανόρθωση

Λαιμός- Ανόρθωση: Τι θα πρέπει να ρωτήσεις τον πλαστικό σου πριν προχωρήσεις στην επέμβαση; Όταν σκέφτεται κανείς για τα σημάδια της γήρανσης, εστιάζει στο πρόσωπο. Δηλαδή, στις ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα, καθώς και τις γραμμές στο μέτωπο. Ωστόσο, το πρόσωπο αποτελεί μια μόνο από τις περιοχές της επιδερμίδας που είναι ορατή η γήρανση. Σε πολλούς ανθρώπους, η γήρανση είναι περισσότερο ορατή στον λαιμό.

Ο λαιμός μπορεί να αλλάξει εμφάνιση έπειτα από μια θεραπεία για την ανόρθωση, την σύσφιξη του, την αφαίρεση του λίπους και την αποκατάσταση των μυών. Ωστόσο, όπως και με οποιαδήποτε άλλη πλαστική χειρουργική επέμβαση, δεν θέλετε να καταφύγετε κατευθείαν στη θεραπεία χωρίς ενημέρωση. Ο πλαστικός χειρουργός είναι ο κατάλληλος ειδικός για να σας δώσει τις απαντήσεις που ψάχνετε. Παρακάτω, σας έχουμε ετοιμάσει μερικές ερωτήσεις.

λαιμός ανόρθωση θεραπεία

Λαιμός- Ανόρθωση: Ερωτήσεις για τον πλαστικό χειρουργό σας

  1. Σχετικά με τις σπουδές και την κατάρτιση

Οι ειδικευόμενοι πλαστικοί χειρουργοί αφιερώνουν αρκετό χρονικό διάστημα στην εκπαίδευση τους. Επιπλέον,  εφαρμόζουν τις καλύτερες πρακτικές.

  1. Πόσο συχνά πραγματοποιείτε θεραπείες στο λαιμό;

Η πλαστική χειρουργική είναι ένας μεγάλος κλάδος. Ο λαιμός, και το πρόσωπο είναι ιδιαίτερα σημεία τόσο για την ανόρθωση, όσο και για άλλες θεραπείες. Αυτό σημαίνει ότι ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός μπορεί να σώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

  1. Τοποθεσία της επέμβασης

Το νοσοκομείο δεν αποτελεί την μόνη τοποθεσία για την επέμβαση. Οι ειδικοί διεξάγουν την ανόρθωση του λαιμού και σε χειρουργικά κέντρα. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε την τοποθεσία της επέμβασης, ώστε να είστε βέβαιοι ότι νιώθετε άνετα.

λαιμός ανόρθωση πλαστική

  1. Τι περιλαμβάνει το κόστος;

Ο πλαστικός χειρουργός θα κάνει μια εκτίμηση για το κόστος της επέμβασης. Ωστόσο, το ποσό αυτό δεν περιλαμβάνει όλα τα έξοδα. Δε θα πρέπει να παραλείψετε να ρωτήσετε και για τα έξοδα σε περίπτωση της επέμβασης σε κάποια κλινική, καθώς και για τα αντικείμενα για την ανάρρωση, όπως επίδεσμοι και φαρμακευτική αγωγή.

  1. Φωτογραφίες από προηγούμενους ασθενείς

Τέλος, ζητήστε φωτογραφίες «πριν και μετά» από προηγούμενους ασθενείς που πραγματοποιήσαν ανόρθωση λαιμού. Ειδικότερα, ζητήστε από τον γιατρό σας να επιλέξει να σας δείξει φωτογραφίες από ασθενείς με παρόμοια χαρακτηριστικά με τα δικά σας, ώστε να έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με τα αποτελέσματα της επέμβασης.

Διαβάστε ακόμη:

Βραχιονοπλαστική: Μπορεί να εμφανίσει επιπλοκές;

3+1 μη επεμβατικές θεραπείες λαιμού ενάντια στη χαλάρωση

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.