Αύξηση στο στήθος: 4+1 συνηθισμένες ερωτήσεις

αύξηση στήθος

Η χειρουργική αύξηση στο στήθος είναι μια από τις πιο διαδεδομένες αισθητικές επεμβάσεις. Δεν είναι όμως κάτι που θα λάβει κανείς ελαφρά τη καρδία εξαιτίας της μεγάλης διάρκειας που μπορεί να έχουν τα αποτελέσματα. Τα σύγχρονα ενθέματα στήθους εγγυώνται αυτή τη μεγάλη διάρκεια. Πολλές είναι οι γυναίκες που σκέφτονται να προχωρήσουν σε μια επέμβαση για την αύξηση στο στήθος τους. Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις που μπορεί να έχει μια γυναίκα γύρω από αυτό το είδος της επέμβασης της πλαστικής χειρουργικής.

  1. Ποιοι είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι για την επέμβαση;

Οι υποψήφιοι για την χειρουργική αύξηση στο στήθος θα πρέπει να είναι σωματικά υγιείς. Ακόμη, θα πρέπει να έχουν μια καλή εικόνα για τον τρόπο που τα ενθέματα μπορούν να αλλάξουν την εμφάνιση του σώματος τους. Ακόμη, η επέμβαση δε θα πρέπει να πραμγατοποιηθεί για να ικανοποιηθεί κάποιος, όπως ο σύζυγος ή το αγόρι σας. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι είναι γυναίκες που επιθυμούν εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα να αυξήσουν το μέγεθος και το σχήμα του στήθους τους. Επιπλέον, ιδανικοί υποψήφιοι είναι και οι γυναίκες που έχουν προχωρήσει σε μια ή περισσότερες εγκυμοσύνες και έχουν παρατηρήσει μεγάλες αλλαγές στο σχήμα, το μέγεθος και την εμφάνιση του στήθους τους.

αύξηση στήθος ερωτήματα

  1. Είμαι πολύ μεγάλη για την επέμβαση;

Πολλές γυναίκες που διανύουν τη δεκαετία των 40 και των 50 προχωρούν σε μια επέμβαση για την αύξηση στο στήθος. Γενικότερα, δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο ηλικιακό πλαίσιο. Σε όποιο στάδιο της ζωής σας κι αν βρίσκεστε, καλό είναι να πραγματοποιήσετε πρώτα μια συμβουλευτική επίσκεψη με κάποιον ειδικό για να βρείτε την καλύτερη μέθοδο για να πετύχετε τους αισθητικούς σας στόχους.

  1. Μπορεί να επηρεάσει το νέο στήθος τις καθημερινές δραστηριότητες;

Μακροπρόθεσμα, τα ενθέματα στήθους δεν μπορούν να επηρεάσουν το εύρος των κινήσεων, τη δύναμη των μυών ή άλλες σωματικές ικανότητες.

  1. Τι μέγεθος ενθέματος να επιλέξω;

Το μέγεθος των ενθεμάτων που θα επιλέξετε εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και οι στόχοι της εμφάνισης, καθώς και ο σωματότυπος. Όπως και ένα μπλουζάκι εφαρμόζει διαφορετικά σε διαφορετικά άτομα, το ίδιο ισχύει και για τα ενθέματα. Κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής σας επίσκεψης, θα μπορέσετε, να επιλέξετε το ένθεμα που σας ταιριάζει.

αύξηση στήθος ερωτήσεις

  1. Υπάρχει πιθανότητα να χαθεί η αίσθηση της θηλής έπειτα από την αύξηση στο στήθος;

Οι πιθανότητες να χαθεί η αίσθηση ή η ευαισθησία της θηλής έπειτα από την επέμβαση για την αύξηση στήθους είναι ιδιαίτερα χαμηλή. Σε πολλές γυναίκες που μπορεί να εμφανιστεί, διαρκεί περίπου 6-12 μήνες.

Με πληροφορίες από: uofmhealth.org, manhattanbeachplasticsurgery.com

Διαβάστε ακόμη:

Πλαστική στήθους: Tips να επιλέξετε τα κατάλληλα μεγέθη

Πλαστική επέμβαση στο στήθος: Πότε συνεχίζεται η άσκηση;

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.