Θεραπείες για την κοιλιά: Μίνι κοιλιοπλαστική

κοιλιοπλαστική μίνι

Κοιλιοπλαστική ή μίνι κοιλιοπλαστική; Ποια είναι η κατάλληλη επιλογή; Η κοιλιοπλαστική μπορεί να γίνει ιδιαίτερα αποτελεσματική για έναν ασθενή. Το σώμα αποκαθίσταται και αποκτά μια πιο σμιλευμένη εμφάνιση. Πολλές γυναίκες προχωρούν σε κοιλιοπλαστική έπειτα από την εγκυμοσύνη. Τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες βλέπουν θετικά αποτελέσματα έπειτα από την απώλεια βάρους. Υπάρχει όμως κάποια λιγότερο επεμβατική θεραπεία;

Τι περιλαμβάνει η κοιλιοπλαστική;

Γενικότερα, η κοιλιοπλαστική περιλαμβάνει την αφαίρεση της μεγάλης ποσότητας περίσσειας επιδερμίδας από την περιοχή της κοιλιάς. Μαζί με την αφαίρεση επιδερμίδας, ο πλαστικός χειρουργός αφαιρεί και λίπος, αλλά και ανακατασκευάζει τους μύες. Αυτό το κομμάτι της επέμβασης είναι ιδιαίτερα για τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν διάσταση κοιλιακών.

κοιλιοπλαστική μίνι οφέλη

Τι περιλαμβάνει η μίνι κοιλιοπλαστική;

Αν έχετε ακούσει τη φράση «μίνι κοιλιοπλαστική», θα αναρωτιέστε τι θεραπείες περιλαμβάνει. Η θεραπεία αυτή είναι λιγότερο επεμβατική Κατά τη διάρκεια της ο πλαστικός χειρουργός πραγματοποιεί μικρότερες τομές, συνήθως στη χαμηλή περιοχή της κοιλιάς. Στη συνέχεια, συσφίγγει τους μύες, αφαιρεί περίσσεια επιδερμίδα, συμπεριλαμβανομένων και των ραγάδων, οδηγώντας στην απόκτηση μιας πιο σφιχτής κοιλιάς.

Τι οφέλη έχει η μίνι κοιλιοπλαστική;

Τα οφέλη που έχει αυτού του είδους η θεραπεία σε σχέση με την κανονική κοιλιοπλαστική περιλαμβάνουν:

  • Μικρότερο χρονικό διάστημα επέμβασης
  • Λιγότερο χρόνο αποθεραπείας
  • Είναι μια λιγότερο επεμβατική θεραπεία
  • Μικρότερη ουλή

κοιλιοπλαστική μίνι θεραπεία

Τι μειονεκτήματα έχει η μίνι κοιλιοπλαστική;

Ενώ η θεραπεία αποτελεί μια ιδανική επιλογή για ορισμένους ανθρώπους, δεν είναι πάντοτε το ίδιο αποτελεσματική σε σχέση με την κοιλιοπλαστική. Για παράδειγμα, δεν αφαιρεί την περίσσεια λίπους ή τις ραγάδες πάνω από τον αφαλό. Ακόμη, δεν αφαιρεί την ίδια ποσότητα λίπους ή επιδερμίδας σε σχέση με την κοιλιοπλαστική.

Ποιοι είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι;

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι για μίνι κοιλιοπλαστική είναι συνήθως όσοι έχουν μια μικρή «κοιλίτσα» στην χαμηλή περιοχή της κοιλιάς και επιθυμούν την αφαίρεση της. Οι ιδανικοί υποψήφιοι γενικότερα, έχουν αποκτήσει ή είναι κοντά στο ιδανικό σωματικό τους βάρος, και έχουν καλή κατάσταση υγείας.

Με πληροφορίες από: athenixbody.com

Διαβάστε ακόμη:

Βραχιονοπλαστική: Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα;

Αισθητικές θεραπείες: Διαφορές ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες

 

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.