Θεραπεία με ραδιοσυχνότητες στην κοιλιά: Μειώνουν το λίπος;

ραδιοσυχνότητες κοιλιά

Γνωστή και ως λιπόλυση με ραδιοσυχνότητες, η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες στην κοιλιά, θερμαίνει το λίπος χωρίς κάποιο εργαλείο να πραγματοποιεί σωματική επαφή με τον ασθενή. Η συσκευή ραδιοσυχνοτήτων θερμαίνει την περιοχή από απόσταση. Η θεραπεία θερμαίνει τα κύτταρα λίπους χωρίς να επηρεάζει τα υπόλοιπα κύτταρα ή τις δομές της επιδερμίδας.

Γιατί επιλέγουν οι ασθενείς τη θεραπεία με ραδιοσυχνότητες στην κοιλιά;

Οι ασθενείς που επιλέγουν αυτού του είδους τη θεραπεία συνήθως επιθυμούν τη μείωση του τοπικού λίπους στην κοιλιά που δεν υποχωρεί, παρά τη διατροφή και την σωματική άσκηση. Επιπλέον, οι πιθανότητες εμφάνισης παρενεργειών είναι ελάχιστες.

Ποιοι δεν είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι για τη θεραπεία;

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η θεραπεία δεν είναι κατάλληλη για τους ασθενείς που αντιμετωπίζουν χαλάρωση στην επιδερμίδα.

Πώς λειτουργεί η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες στην κοιλιά;

Ο στόχος της θεραπείας με ραδιοσυχνότητες στην κοιλιά είναι η μείωση του όγκου λίπους στην περιοχή της κοιλιάς. Ορισμένοι ασθενείς επιλέγουν αυτή τη θεραπεία και σε άλλες περιοχές του σώματος, είτε ως μεμονωμένη θεραπεία, είτε ως συνδυασμό θεραπειών. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και δεν απαιτείται αναισθησία.

ραδιοσυχνότητες κοιλιά θεραπεία

Πόση διάρκεια έχει η θεραπεία;

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες στην κοιλιά έχει διάρκεια περίπου 30 λεπτά. Οι περισσότεροι ασθενείς πραγματοποιούν μια συνεδρία περίπου μια φορά την εβδομάδα για διάστημα περίπου τεσσάρων εβδομάδων. Βέβαια, το διάστημα αυτό διαφέρει από ασθενή σε ασθενή.

Υπάρχει η πιθανότητα εμφάνισης παρενεργειών;

Οι πιθανότητες παρενεργειών είναι ελάχιστες. Οι περισσότεροι ασθενείς, αμέσως μετά τη συνεδρία εμφανίζουν ήπια ερυθρότητα, η οποία υποχωρεί άμεσα.

Τι περιλαμβάνει το διάστημα αποθεραπείας;

Οι ασθενείς στις περισσότερες περιπτώσεις επιστρέφουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες, καθώς δεν υπάρχει κάποιο διάστημα αποθεραπείας.

Με πληροφορίες από: plasticsurgery.org

Διαβάστε ακόμη:

Μεσοθεραπεία σώματος: Πώς λειτουργεί;

Αντιγήρανση χεριών: Θεραπεία με fillers

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.