Αντιγήρανση χεριών: Θεραπεία με fillers

αντιγήρανση χεριών fillers

Μπορεί η θεραπεία με fillers να συμβάλλει στην αντιγήρανση των χεριών; Ένα από τα πρώτα σημεία του σώματος που είναι ορατά τα σημάδια της γήρανσης είναι τα χέρια. Όταν το κολλαγόνο αρχίζει να μειώνεται στα χέρια, ακόμη και σε μικρές ποσότητες, επηρεάζει την εμφάνιση της επιδερμίδας. Η μείωση της παραγωγής κολλαγόνου, σε συνδυασμό με άλλες απαραίτητες πρωτεΐνες στην επιδερμίδα, προκαλεί την εμφάνιση ρυτίδων στα χέρια.

αντιγήρανση χεριών υαλουρονικό

 

Χρήση fillers για την αντιγήρανση των χεριών

Το κολλαγόνο είναι μια απαραίτητη πρωτεΐνη για την επιδερμίδα. Ο οργανισμός, παράγει ακόμη κολλαγόνο στην επιδερμίδα. Με την πάροδο του χρόνου, ο οργανισμός μειώνει την παραγωγή κολλαγόνου, προκαλώντας την χαλάρωση της επιδερμίδας. Τα fillers αποκαθιστούν την εμφάνιση των χεριών που αντιμετωπίζουν αυτή τη μείωση κολλαγόνου, «γεμίζοντας» την επιδερμίδα. Αυτό το γέμισμα μειώνει την εμφάνιση των φλεβών, αλλά και των τενόντων. Τα fillers με υαλουρονικό οξύ προσθέτουν όγκο στα χέρια και συμβάλουν στην ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου.

Τι περιλαμβάνει η θεραπεία;

Η αντιγήρανση των χεριών με fillers είναι μια γρήγορη θεραπεία που ένας πλαστικός χειρουργός διεξάγει στο γραφείο του. Αν και η θεραπεία είναι ανώδυνη, ο ειδικός τοποθετεί μια ειδική κρέμα για τη μείωση της δυσφορίας. Έπειτα από την ολοκλήρωση της θεραπείας, οι ασθενείς επιστρέφουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Αμέσως μετά τη θεραπεία, οι ασθενείς παρατηρούν ερυθρότητα και πρήξιμο. Για αυτό τον λόγο, οι ειδικοί συστήνουν την αποφυγή ορισμένων δραστηριοτήτων, αλλά και την αποφυγή της ηλιακής ακτινοβολίας για περίπου 24 ώρες, έως ότου υποχωρήσει το πρήξιμο.

αντιγήρανση χεριών

Τι οφέλη χαρίζει η αντιγήρανση των χεριών με fillers;

Τα fillers έχουν αρκετά οφέλη στα χέρια, και την αναζωογόνηση τους. Μερικά από αυτά είναι:

  • Αποκατάσταση της νεανικής όψης των χεριών
  • Νεανικά αποτελέσματα
  • Ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου
  • Άμεσα αποτελέσματα, αλλά και
  • Ελάχιστες πιθανότητες για εμφάνιση παρενεργειών

Διαβάστε ακόμη:

Νεανικά χέρια; 3+1 θεραπείες

Μεσοθεραπεία σώματος: Πώς λειτουργεί;

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.