Ανόρθωση γλουτών: Τι περιλαμβάνει η πλαστική στους άντρες;

plastikh-anortvsh-gloutvn

Ποιος είπε ότι η πλαστική χειρουργική και η ανόρθωση των γλουτών ενδιαφέρει μόνο τις γυναίκες;  Οι άντρες και οι γυναίκες όλων των ηλικιών, πάντα θαυμάζουν τους καλοσχηματισμένους γλουτούς και επιθυμούν να τους αποκτήσουν. Ενώ ορισμένοι άντρες και γυναίκες είναι σε θέση να ανασχηματίσουν αυτό το σημείο του σώματος τους με διατροφή και άσκηση, δεν ισχύει το ίδιο για όλους. Ορισμένοι, τόσο άντρες όσο και γυναίκες έχουν από τη φύση τους αρκετά επίπεδους γλουτούς, που με την άσκηση και τη διατροφή δεν είναι σε θέση να τους αλλάξουν. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί άντρες καταφεύγουν στην πλαστική χειρουργική, και στην ανόρθωση των γλουτών.

Τι είναι η ανόρθωση γλουτών;

Η ανόρθωση γλουτών αποτελεί μια κατηγορία που έχει η πλαστική χειρουργική και είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για την αναδιαμόρφωση του κάτω μέρους του σώματος. Στις περισσότερες περιπτώσεις πραγματοποιείται λιποαναρρόφηση γύρω από την περιοχή της κοιλιάς, της μέσης και των μηρών. Έπειτα, πραγματοποιείται επεξεργασία αυτού του λίπους και μεταφορά του στην περιοχή των γλουτών. Αυτή η τεχνική λιπομεταφοράς είναι γνωστή και ως Brazilian Butt Lift. Ενώ πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η λιπομεταφορά γλουτών είναι μια μέθοδος που πραγματοποιείται μόνο από γυναίκες, και οι άντρες μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη της.

plastikh-anortvsh-gloutvn-antres

Τι οφέλη έχει η ανόρθωση γλουτών;

Η ανόρθωση γλουτών και πιο συγκεκριμένα η μεταφορά γλουτών έχει το πλεονέκτημα ότι χαρίζει μια πιο βελτιωμένη εμφάνιση. Το λίπος συχνά μεταφέρεται από τα πλάγια σημεία της κοιλιάς, χαρίζοντας μια πιο λεπτή μέση, ενισχύοντας την εμφάνιση των γλουτών. Άλλα οφέλη που μπορεί να έχει τη πλαστική στην περιοχή των γλουτών, και πιο συγκεκριμένα η ανόρθωση, είναι:

  • Ανόρθωση στους γλουτούς
  • Βελτίωση του όγκου
  • Καλύτερο σχήμα γλουτών
  • Βελτίωση στις αναλογίες του σώματος
  • Μεγαλύτερη ικανοποίηση για την εξωτερική εμφάνιση
  • Καλύτερη εφαρμογή των ρούχων

Γιατί ένας άντρας να επιλέξει μια θεραπεία ανόρθωσης γλουτών;

Οι άντρες ενδιαφέρονται για την εμφάνιση τους εξίσου με τις γυναίκες Αυτό ισχύει κυρίως για όσους έχουν περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα προσέχοντας την διατροφή και κάνοντας συστηματική γυμναστική αλλά δεν βλέπουν αποτελέσματα. Μέσω αυτής της θεραπείας μπορεί να αντιμετωπιστεί και η χαλαρή επιδερμίδα, καθώς και οι η καλοσχηματισμένοι γλουτοί.

plastikh-anortvsh-gloutvn-tzin

Πώς διαφέρει η επέμβαση στους άντρες και τις γυναίκες;

Ο στόχος της ανόρθωσης γλουτών στους άντρες είναι η δημιουργία μιας δυνατότερης εμφάνισης και μεγαλύτερων γλουτών. Ενώ οι γυναίκες υπόκεινται σε μια πλαστική επέμβαση για την ανόρθωση των γλουτών για πιο στρογγυλεμένους και απαλούς γλουτούς, οι άντρες συνήθως επιδιώκουν πιο δυνατούς και σφιχτούς γλουτούς.

Ποια είναι η διαδικασία της επέμβασης;

Η διαδικασία της επέμβασης σε έναν άντρα δε διαφέρει από αυτή στην οποία θα υποβληθεί μια γυναίκα. Κατά την πρώτη συνάντηση με τον πλαστικό χειρούργο θα γίνει μια συζήτηση σχετικά με το ιατρικό ιστορικό του ασθενή, πιθανές ανησυχίες για την υγεία, φαρμακευτική αγωγή και σωματική εξέταση. Φυσικά, στη συνέχεια θα συζητηθούν οι στόχοι και τα πιθανά αποτελέσματα της επέμβασης.

Έπειτα από την ανόρθωση γλουτών που παρατηρείται στους άντρες ασθενείς, θα υπάρξει μια ευαισθησία στην περιοχή του κορμού και των γλουτών. Το πρήξιμο και η ευαισθησία θα εμποδίσουν τον ασθενή να συμμετέχει στις καθημερινές του δραστηριότητες για κάποιες μέρες. Έπειτα από ένα χρονικό διάστημα, θα μπορέσει να επιστρέψει και πάλι στην καθημερινότητα του.

Διαβάστε ακόμη:

Πλαστική Χειρουργική: 5+1 είδη που επιλέγουν οι άντρες

Πλαστική κοιλιακών: Γίνεται να αποκτήσετε six pack;

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.