Πλαστική κοιλιακών: Γίνεται να αποκτήσετε six pack;

πλαστική κοιλιακών

Όλο και περισσότεροι άντρες που βρίσκονται σε μια σχετικά καλή σωματική κατάσταση στρέφονται στην πλαστική κοιλιακών. Η πλαστική κοιλιακών αποτελεί ένα είδος λιποαναρρόφησης για να τονίσει τον σχηματισμό των κοιλιακών και να δημιουργήσει μια καλοσχηματισμένη εμφάνιση.

Ποια είναι η χειρουργική τεχνική;

Η πλαστική των κοιλιακών πραγματοποιείται με μια ειδική τεχνική λιποαναρρόφησης. Η διαδικασία αφαιρεί και αναπλάθει τον λιπαρό ιστό που βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα. Πριν από την επέμβαση, γίνεται μια «χάραξη» των κοιλιακών του ασθενή. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, πραγματοποιούνται μικρές τομές στις φυσικές γωνίες των κοιλιακών. Αυτό συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης των ουλών. Το λίπος αφαιρείται σε ορισμένες περιοχές, γίνεται πιο λεπτό σε άλλες, για τον ανασχηματισμό των κοιλιακών μυών στη γραμμή που βρίσκεται στο κέντρο της κοιλιάς.

 

Ανάρρωση έπειτα από τη θεραπεία

Η ανάρρωση έπειτα από την επέμβαση απαιτεί λίγο χρόνο. Αμέσως μετά την επέμβαση, θα χρειαστεί να φορέσετε έναν ένδυμα συμπίεσης που θα σας συστήσει ο πλαστικός χειρούργος σας, προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι θα γίνει η κατάλληλη ανάρρωση και θα αναδειχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Θα μπορέσετε να επιστρέψετε στις περισσότερες από τις καθημερινές σας δραστηριότητες περίπου 2 εβδομάδες έπειτα από την επέμβαση. Μια έρευνα έχει δείξει ότι θα μπορέσετε να αρχίσετε να γυμνάζεστε πολύ γρήγορα έπειτα από την επέμβαση. Ωστόσο, αυτό μπορεί να διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, ανάλογα με το μέγεθος της επέμβασης. Ο γιατρός σας θα σας δώσει πιο σαφείς οδηγίες σχετικά με το αναμενόμενο διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε την έντονη σωματική άσκηση, μέχρι να σας το επιτρέψει ο γιατρός σας. Αυτό περιλαμβάνει οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει συσπάσεις στους κοιλιακούς, όπως σανίδες ή ασκήσεις για τους κοιλιακούς.

πλαστική κοιλιακών six pack

Πότε θα γίνουν εμφανή τα αποτελέσματα;

Έπειτα από περίπου 2-5 μήνες, θα είστε σε θέση να δείτε τα αποτελέσματα που θα σας δώσει η πλαστική των κοιλιακών. Καθώς υποχωρεί το πρήξιμο και η επιδερμίδα σας αρχίσει να αποκτά το νέο της σχήμα, οι κοιλιακοί σας θα είναι πιο ορατοί και σφιχτοί, με πιο τονισμένη όψη.

Η πλαστική κοιλιακών υπόσχεται να χαρίσει μόνιμα αποτελέσματα, αλλά με κάποιους περιορισμούς. Η άνοδος του σωματικού βάρους και η εγκυμοσύνη θα μειώσουν τα αποτελέσματα της επέμβασης. Επιπλέον, η φυσική διαδικασία της γήρανσης του σώματος μπορεί να επηρεάσει την εμφάνιση των κοιλιακών σας.

Ποιος είναι ο ιδανικός υποψήφιος;

Ο ιδανικός υποψήφιος για την πλαστική των κοιλιακών θα πρέπει να έχει περισσότερο από 20% λίπος και μυϊκό ιστό, αλλά νιώθει πεσμένος επειδή δεν μπορεί αποκτήσει τη γραμμωμένη εμφάνιση των κοιλιακών που επιθυμεί.

Πλαστική κοιλιακών vs Λιποαναρρόφηση

Η πλαστική κοιλιακών είναι παρόμοια με την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση στην προετοιμασία για την επέμβαση, το χρόνο ανάρρωσης, και τις απαιτήσεις για την επέμβαση.

πλαστική κοιλιακών επέμβαση

Ποιες επιπλοκές μπορεί να προκύψουν;

Η πλαστική κοιλιακών θεωρείται μια πλαστική επέμβαση με χαμηλή πιθανότητα εμφάνισης επιπλοκών. Οι παρενέργειες που μπορεί να προκύψουν περιλαμβάνουν:

  • Φθορά στα νεύρα και τα αγγεία του αίματος
  • Δυσχρωμία στην επιδερμίδα
  • Ακανόνιστη επούλωση
  • Πρήξιμο
  • Κατακράτηση υγρών
  • Εμφάνιση μώλωπα ή πονοκεφάλους

Μπορεί ακόμη να παρατηρήσετε την εμφάνιση πύον από τα σημεία της επέμβασης. Αν το πύον είναι πιο πρασινωπό ή πιο κίτρινο, επικοινωνήστε με τον γιατρό σας.

Ο πονοκέφαλος τις πρώτες ημέρες έπειτα από την επέμβαση μπορεί να είναι ένα σημάδι μόλυνσης. Σε περίπτωση που υποψιαστείτε ότι έχετε μόλυνση, να ζητήσετε άμεσα ιατρική βοήθεια.

Πλαστική κοιλιακών vs Λιποαναρρόφηση

Τα αποτελέσματα της πλαστικής των κοιλιακών είναι πιο εμφανή από την λιποαναρρόφηση. Ίσως είναι λίγο πιο ακριβή σε σχέση με την λιποαναρρόφηση, αλλά και να βρείτε έναν έμπειρο και καταρτισμένο χειρούργο πάνω σε αυτό το είδος της επέμβασης.

Η πλαστική κοιλιακών θεωρείται ένα είδος προηγμένης λιποαναρρόφησης, που σημαίνει ότι τα αποτελέσματα είναι πολύ συγκεκριμένα και στοχεύουν σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος.

Διαβάστε ακόμη:

Πλαστική χειρουργική κοιλιάς: 2+1 θεραπείες

Πλαστική επέμβαση στα πόδια; 5+1 Θεραπείες

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.