Πλαστική Χειρουργική Προσώπου: Τα trends για το 2022

πλαστική χειρουργική προσώπου

Κάθε βιομηχανία, έτσι και η πλαστική και αισθητική χειρουργική εξελίσσεται και βρίσκει νέες θεραπείες προσώπου και σώματος. Τα trends και οι τάσεις, όπως και σε άλλους τομείς αλλάζουν και ανανεώνονται. Αυτό μπορεί να οφείλεται είτε στη διεύρυνση της αγοράς, τη βελτίωση παλαιών μεθόδων, αλλά και την ανακάλυψη νέων μεθόδων για την επίλυση ζητημάτων που δεν μπορούσαν να αντιμετωπιστούν στο παρελθόν. Ποια είναι τα trends που μας απασχολούν στην πλαστική προσώπου και αναμένεται να απασχολήσουν και στο μέλλον;

  1. Επίκεντρο τα μάτια

Για πολλά χρόνια, η πλαστική χειρουργική στα μάτια ήταν η τρίτη πιο δημοφιλής επέμβαση μετά τη λιποαναρρόφηση και την αυξητική στήθους.  Σε έναν κόσμο που όλοι φορούν μάσκα, έχει αναπτυχθεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη βλεφαροπλαστική. Η άνω βλεφαροπλαστική πραγματοποιείται για τη θεραπεία της χαλάρωσης των βλεφαρίδων, ενώ η άνω βλεφαροπλασιτκή για την αφαίρεση των «σακούλων» κάτω από τα μάτια. Σε ανάπτυξη είναι επίσης και τα filler κάτω από τα μάτια, καθώς και το μη χειρουργικό brow lift.

πλαστική χειρουργική προσώπου μάτια

  1. Μη χειρουργικές θεραπείες

Η Αισθητική ιατρική περιέχει αρκετές επεμβάσεις. Υπάρχουν άνθρωποι που, για διάφορους λόγους, είτε προσωπικούς, είτε ιατρικούς είναι διστακτικοί στο να προχωρήσουν σε μια χειρουργική επέμβαση. Για αυτούς τους λόγους υπάρχει μια ανάπτυξη στις μη χειρουργικές επεμβάσεις. Τα fillers για τα χείλη, το Botox και άλλες μη χειρουργικές λύσεις αποκτούν όλο και μεγαλύτερη δημοτικότητα.

  1. Επέκταση της χρήσης του Botox

Το Botox χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια για τη μείωση ή την εξάλειψη των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Το πιο ενδιαφέρον για το Botox είναι η επέκταση των σημείων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Botox. Επιπλέον, το Botox μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως θεραπεία ενάντια στον βρυγμό των δοντιών, δηλαδή στο ασυναίσθητο τρίξιμο ή σφίξιμο των δοντιών.

πλαστική χειρουργική προσώπου botox

  1. Πλαστική στη μύτη

Εδώ και δεκαετίες, η πλαστική χειρουργική του προσώπου και πιο συγκεκριμένα στη μύτη αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς πλαστικές επεμβάσεις. Γενικότερα, η πλαστική στη μύτη αναδιαμορφώνει τη μύτη ώστε να αποκτήσει καλύτερη ισορροπία με τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Διαβάστε ακόμη:

Ρυτίδες στο μέτωπο: Αντιμετωπίζονται με brow lift;

Πλαστική με νήματα: Μη χειρουργική θεραπεία Aptos

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.