Πλαστικές επεμβάσεις: 5+1 διάσημες που μίλησαν για αυτές

διάσημες πλαστικές cardi

Ποιες διάσημες έχουν μιλήσει ανοιχτά για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχουν καταφύγει; Με την εξάπλωση των social media και των θεραπειών που απαιτούν ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας, η πλαστική χειρουργική θεωρείται πλέον κατάλληλη για όλους. Ενώ πολλοί είναι αυτοί που αποφεύγουν να κάνουν αναφορά στις θεραπείες που έχουν πραγματοποιήσει, όλο και περισσότερες γυναίκες μιλούν ανοιχτά για τις αλλαγές που έχουν πραγματοποιήσει στην εμφάνιση τους.

Για χρόνια, η συζήτηση γύρω από την πλαστική χειρουργική ή τα Botox θεωρούταν taboo. Αυτό ήταν συχνό φαινόμενο στο Hollywood, που λάνσαρε το πρότυπο της «φυσικής ομορφιάς». Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε μερικές διάσημες σταρ που έχουν μιλήσει ανοιχτά για τις επεμβάσεις που έχουν καταφύγει.

  1. Tyra Banks

Το 2018 η Tyra Banks μίλησε ανοιχτά για τη ρινοπλαστική που είχε προχωρήσει στην αρχή της καριέρας της. «Είχα οστά στη μύτη μου που μεγάλωναν και προκαλούσαν φαγούρα», δήλωσε η ίδια. «Μπορούσα να αναπνεύσω κανονικά, αλλά κατέφυγα στην πλαστική χειρουργική. Το παραδέχομαι! Έχω ψεύτικα μαλλιά και διόρθωσα τη μύτη μου. Νιώθω ότι έχω ευθύνη να πω την αλήθεια».

  1. Cindy Crawford

To supermoded μίλησε ανοιχτά για τις θεραπείες Botox. «Δεν πρόκειται να πω ψέματα στον εαυτό μου. Έπειτα από μια ηλικία, οι κρέμες έχουν αποτέλεσμα για την υφή της επιδερμίδας. Ωστόσο, προκειμένου να αποκατασταθεί η ελαστικότητα της, μπορώ να βασιστώ στις ενέσιμες βιταμίνες, το Botox και το κολλαγόνο». «Διατηρώ μια πολύ απλή, υγιεινή ζωή που κάνει θαύματα. Πίνω πολύ νερό, προσέχω τι τρώω, γυμνάζομαι… Αλλά χρωστάω την ποιότητα της επιδερμίδας μου στον πλαστικό μου χειρούργο».

διάσημες πλαστικές cindy

  1. Cardi B

Μια από τις διάσημες που έχουν μιλήσει ανοιχτά για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχουν καταφύγει είναι η Cardi B. Η σταρ, παραδέχτηκε ακόμη ότι προχώρησε σε παράνομα ενέσιμα στους γλουτούς της. Η ίδια  «Προκειμένου να κάνεις λιποαναρρόφηση και να τοποθετήσεις αυτό το λίπος στους γλουτούς σου θα πρέπει να έχεις λίπος. Εγώ δεν είχα λίπος», δήλωσε η ίδια. «Ωστόσο ήθελα απελπισμένα να αποκτήσω μεγαλύτερους γλουτούς».

  1. Kaley Cuoco

Το 2016, η πρωταγωνίστρια του Big Bang Theory δήλωσε για την αυξητική στήθους που έχει πραγματοποιήσει ότι είναι «το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει». Ακόμη, έκανε αναφορά στην πλαστική μύτης, αλλά και στη χρήση fillers. «Όσο κι αν θες να αγαπήσεις τον εσωτερικό σου εαυτό, θες επίσης να δείχνεις ωραία», δήλωσε. «Δε νομίζω ότι θα πρέπει αν το κάνεις για κάποιον άντρα ή τον οποιοδήποτε άλλο. Αλλά, αν σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση είναι υπέροχο».

διάσημες πλαστικές kaley

  1. Linda Evangelista

«Παραδέχτηκα πρώτη ότι έκανα Botox, και η μαμά μου ήταν αναστατωμένη». «Της είπα, μαμά, όλοι κάνουν. Η ίδια απάντησε, ναι, αλλά δεν το παραδέχονται. Από τη στιγμή που ήμουν η πρώτη που είπε την αλήθεια για τη χρήση του, γιατί να πω ψέματα για αυτό τώρα;» Η ίδια η Evangelista δε δίστασε να μιλήσει για την αποτυχημένη λιποαναρρόφηση που είχε πραγματοποιήσει.

  1. Angelina Jolie

Σε μια αποκάλυψη στους New York Times Op-ed, η ηθοποιός μίλησε για την προληπτική διπλή μαστεκτομή και επανορθωτική χειρουργική επέμβαση που πραγματοποίησε. «Έπειτα από 9 εβδομάδες, η τελική επέμβαση έχει ολοκληρωθεί με την αποκατάσταση των μαστών με τη χρήση ενθεμάτων. Έχουν γίνει πολλές εξελίξεις σε αυτή την επέμβαση τα τελευταία χρόνια. Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι όμορφα», έγραψε η ίδια.

Με πληροφορίες από: harpersbazaar.com, glamour.com

Διαβάστε ακόμη:

Πλαστική χειρουργική έσω μηρών: Αντιμετώπιση χαλάρωσης

Πλαστική χειρουργική για ραγάδες: Ποιες είναι οι κατάλληλες θεραπείες;

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.