Στήθος μετά από πλαστική: Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα;

στήθος μετά από πλαστική

Πώς είναι το στήθος έπειτα από μια πλαστική επέμβαση; Αν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε μια πλαστική επέμβαση στο στήθος σας, σίγουρα θα σκέφτεστε κάθε παράμετρο της θεραπείας. Δηλαδή, από τη συμβουλευτική θεραπεία, έως και τα τελικά αποτελέσματα.

Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι με την ολοκλήρωση της επέμβασης, το στήθος τους θα δείχνει όπως ακριβώς επιθυμούν. Στην πραγματικότητα όμως, χρειάζονται αρκετοί μήνες για να αποκτήσει το στήθος την τελική του μορφή μετά από την πλαστική. Οι γυναίκες θα πρέπει να περιμένουν κάποιο χρονικό διάστημα για να δουν τα αποτελέσματα. Όσο δύσκολη κι αν είναι αυτή η αναμονή, αξίζει τον κόπο.

Πώς θα είναι το στήθος μετά την πλαστική;

Αμέσως μετά την πλαστική επέμβαση, θα παρατηρήσετε ότι οι μαστοί θα είναι πιο ψηλά στο στήθος σας. Μην ανησυχήσετε για αυτή την όψη. Αυτό αποτελεί ένα φυσιολογικό στάδιο της διαδικασίας. Κατά την επέμβαση, το στήθος πρήζεται. Αυτό το πρήξιμο «πιέζει» τα ενθέματα, με αποτέλεσμα εκείνα να «ανεβαίνουν» λίγο πιο ψηλά.

Επιπλέον, αυτή η πίεση προκαλεί και την εμφάνιση του μεγαλύτερου όγκου στο στήθος. Έπειτα από λίγες ημέρες, οι μύες του στήθους χαλαρώνουν. Σταδιακά, οι μαστοί θα επανέλθουν σε μια πιο φυσική θέση και θα πάρουν το μέγεθος που περιμένατε από την επέμβαση. Αυτό θα σας δώσει τα αποτελέσματα που επιθυμούσατε να αποκτήσετε.

στήθος πλαστική μετά

Πότε θα είναι ορατά τα τελικά αποτελέσματα;

Τα τελικά αποτελέσματα μετά από την πλαστική στο στήθος θα είναι ορατά έπειτα από διάστημα 3 μηνών. Ωστόσο, αυτό το χρονικό διάστημα εξαρτάται και από άλλους παράγοντες. Μερικοί από τους παράγοντες είναι:

  1. Το σημείο της τοποθέτησης των ενθεμάτων

Αν επιλέξετε να τοποθετήσετε τα ενθέματα κάτω από τους μύες του στήθους, θα χρειαστείτε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να επανέλθουν οι μαστοί στη φυσική τους θέση. Αντίθετα, τα ενθέματα του στήθους που θα ένας πλαστικός χειρούργος μπορεί να τοποθετήσει πάνω από τον μυ του στήθους προσαρμόζονται πιο γρήγορα.

  1. Ο τύπος των ενθεμάτων

Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα κλασσικά ενθέματα σιλικόνης και φυσιολογικού ορού χρειάζονται περισσότερο χρόνο προσαρμογής στον οργανισμό, σε σχέση με τα ενθέματα «gummy bear».

στήθος μετά από πλαστική αποτελέσματα

  1. Η φυσική κατάσταση

Σε αρκετές περιπτώσεις, οι γυναίκες που έχουν καλύτερη φυσική κατάσταση πριν την πλαστική στο στήθος, αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο διάστημα ανάρρωσης. Αν οι μύες του στήθους δεν είναι τόσο ανεπτυγμένοι σωματικά, είναι πιο εύκολη η προσαρμογή των ενθεμάτων. Συνεπώς, τα τελικά αποτελέσματα θα είναι ορατά πιο άμεσα.

Με πληροφορίες από: moraitisplasticsurgery.com

Διαβάστε ακόμη:

Αυξητική στήθους: Τι οφέλη έχει η πλαστική;

Πλαστική στήθους: Ανόρθωση χωρίς τη χρήση ενθεμάτων

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.