Νεανικά χέρια; 3+1 θεραπείες

νεανικά χέρια

Νεανικά χέρια: Πώς μπορεί να τα αποκτήσει κανείς εκ νέου; Μπορεί να αποτελεί έκπληξη σε ορισμένους, αλλά ένα από τα πρώτα σημεία που είναι ορατή η γήρανση είναι τα χέρια. Βέβαια, δεν είναι περίεργο, αν αναλογιστεί κανείς την καθημερινή χρήση των χεριών. Το τακτικό πλύσιμο, η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, οι καθημερινές κινήσεις, αλλά και η μη σωστή περιποίηση επηρεάζουν την εμφάνιση τους. Ποιες είναι οι κατάλληλες θεραπείες ώστε να αποκτήσετε και πάλι νεανικά χέρια;

  1. Fillers

Ποιος είπε ότι η χρήση fillers είναι μόνο για το πρόσωπο; Τα fillers αποτελούν την ιδανική θεραπεία για την αποκατάσταση του χαμένου όγκου της επιδερμίδας, ακόμη και της περιοχής των χεριών. Η πιο δημοφιλής θεραπεία είναι με υαλουρονικό οξύ.  Όπως και με το πρόσωπο, ο χρόνος αποθεραπείας είναι γρήγορος, ενώ για τη διατήρηση των αποτελεσμάτων θα πρέπει να επαναλάβετε τη θεραπεία.

  1. Χημικά peeling

Μια από τις πιο αποτελεσματικές μη επεμβατικές θεραπείες είναι τα χημικά peeling. Ένα χημικό peeling φωτίζει τα σκούρα σημεία των χεριών. Παράλληλα, εξαλείφει τις επιφανειακές στοιβάδες της επιδερμίδας, επιτρέποντας την αναδημιουργία μια νέας, πιο νεανικής επιδερμίδας. Το μόνο μειονέκτημα της θεραπείας είναι ότι δεν αντιμετωπίζει τις προεξέχουσες φλέβες.

νεανικά χέρια θεραπείες

  1. Θεραπεία με laser

Το Erbium laser αποτελεί μια θεραπεία που δρα ενάντια στους υπερχρωματισμούς, αλλά και τη φθορά από την ηλιακή ακτινοβολία. Επιπλέον, αφαιρεί τις επιφανειακές ρυτίδες από την περιοχή του προσώπου, του λαιμού, των χεριών και του στήθους. Τα χέρια είναι και πάλι νεανικά, με ανανεωμένη όψη. Επιπλέον, έχει ελάχιστο διάστημα αποθεραπείας, και μικρές πιθανότητες εμφάνισης παρενεργειών.

  1. Λιπομεταφορά

Η αυτόλογη λιπομεταφορά είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική όσον αφορά την αποκατάσταση του χαμένου όγκου της επιδερμίδας. Αποτελεί μια επεμβατική θεραπεία, με δύο σκέλη. Το πρώτο σκέλος περιλαμβάνει την λιποαναρρόφηση σε μια περιοχή του σώματος με αρκετό λίπος. Στη συνέχεια, ο πλαστικός χειρουργός, έπειτα από ειδική επεξεργασία, τοποθετεί το λίπος στην περιοχή των χεριών. Στους περισσότερους ασθενείς τα αποτελέσματα διαρκούν έως και χρόνια.

Με πληροφορίες από: plasticsurgery.org

Διαβάστε ακόμη:

Βραχιονοπλαστική: Μπορεί να εμφανίσει επιπλοκές;

Κοιλιοπλαστική: Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα;

 

 

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.