Λίπος στο εσωτερικό των μηρών: 3+1 μη χειρουργικές θεραπείες

λίπος στο εσωτερικό των μηρών

Λίπος στο εσωτερικό των μηρών: Ποιες είναι οι αποτελεσματικές θεραπείες; Μερικές φορές, όσο και να ασκείται κανείς ή να προσέχει τη διατροφή του, είναι δύσκολο να χάσει τις επίμονες αποθήκες λίπους. Μάλιστα, η περίσσεια επιδερμίδα και το λίπος στο εσωτερικό των μηρών δυσκολεύει την καθημερινότητα πολλών γυναικών και αντρών. Ενώ η άσκηση βελτιώνει την εμφάνιση των μυών στους μηρούς, πολλοί ασθενείς συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν ζητήματα με την χαλάρωση της επιδερμίδας. Για αυτό το λόγο καταφεύγουν σε χειρουργικές και μη χειρουργικές θεραπείες μηρών. Ποιες χαρίζουν αποτελέσματα;

  1. AccuTite

Η AccuTite αποτελεί μια μη χειρουργική θεραπεία που εφαρμόζει ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων για τη σύσφιξη της επιδερμίδας, την ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου, αλλά και τη μείωση ανεπιθύμητου λίπους. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, το λίπος «διαλύεται», και στη συνέχεια μεταβολίζεται και αφαιρείται φυσικά από τον οργανισμό. Σε πολλές περιπτώσεις, οι ασθενείς συνδυάζουν την AccuTite με τη θεραπεία PRP.

λίπος στο εσωτερικό των μηρών αντιμετώπιση

  1. Morpheus8

Η θεραπεία Morpheus8 συσφίγγει την επιδερμίδα και βελτιώνει την εμφάνιση της, μέσω ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων. Ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στους ασθενής με χαλάρωση της επιδερμίδας των μηρών, καθώς συσφίγγει την επιδερμίδα και βελτιώνει την ελαστικότητα της. Η Morpheus8 επηρεάζει τις στοιβάδες λίπους κάτω από την επιδερμίδα. Ακόμη, ο ειδικός ολοκληρώνει τη θεραπεία με την αφαίρεση ή αναδιαμόρφωση του λίπους. Το αποτέλεσμα; Η μείωση του λίπους στο εσωτερικό των μηρών και η βελτίωση της όψης τους.

  1. Λιποαναρρόφηση

Ίσως ο «βασιλιάς» στις θεραπείες ενάντια στο λίπος στο εσωτερικό των μηρών. Η λιποαναρρόφηση αφαιρεί αποτελεσματικά το λίπος σε μια μόνο συνεδρία, ενώ βελτιώνει την όψη των μηρών, και γενικότερα των ποδιών. Είναι κατάλληλη για ασθενείς νεαρής ηλικίας που δεν αντιμετωπίσει ζητήματα παχυσαρκίας ή μεγάλου σωματικού βάρους. Η λιποαναρρόφηση χαρίζει φυσικά αποτελέσματα, καθώς και σμιλευμένα πόδια.

λίπος στο εσωτερικό των μηρών θεραπεία

  1. Coolsculpting

Η CoolScuplting αποτελεί μια καινοτόμα θεραπεία, που «παγώνει» το 25% των κυττάρων λίπους κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ασθενείς πραγματοποιούν τουλάχιστον 2 συνεδρίες για να αποκτήσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επιπλέον, η CoolSculpting αποτελεί μια μη επεμβατική θεραπεία με άμεσα αποτελέσματα και μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

Με πληροφορίες από: eternacosmeticsurgery.com

Διαβάστε ακόμη:

Μίνι βραχιονοπλαστική: Διαφορές με βραχιονοπλαστική

Λιποαναρρόφηση μηρών: Τι προσφέρει;

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.