Λιποαναρρόφηση μηρών: Τι προσφέρει;

λιποαναρρόφηση μηρών

Λιποαναρρόφηση μηρών: Τι προσφέρει στον οργανισμό; Η λιποαναρρόφηση είναι μια από τις πιο δημοφιλείς αισθητικές επεμβάσεις. Ακόμη, η  δημοτικότητα της οφείλεται στο γεγονός ότι μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορες περιοχές του σώματος. Μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές είναι αυτή των μηρών.

Τι είναι η λιποαναρρόφηση μηρών;

Η λιποαναρρόφηση των μηρών έχει παρόμοια διαδικασία αφαίρεσης λίπους με άλλες θεραπείες λιποαναρρόφησης. Η μόνη διαφορά είναι ότι η λιποαναρρόφηση μηρών εστιάζει στην αφαίρεση λίπους μόνο από την περιοχή των μηρών. Όπως κάθε αισθητική θεραπεία, έτσι και αυτή έχει ως στόχο την ενίσχυση της εμφάνισης του σώματος. Οι ασθενείς που βρίσκονται σε καλή σωματική κατάσταση και ακολουθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής, παρατηρούν καλύτερα αποτελέσματα έπειτα από την επέμβαση. Τα αποτελέσματα έχουν διάρκεια αρκετά χρόνια.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Ο χρόνος που διαρκεί η θεραπεία διαφέρει από ασθενή σε ασθενή, ανάλογα με τον βαθμό της επέμβασης. Η θεραπεία διαρκεί ανάμεσα σε μια και τρεις ώρες. Ωστόσο, ο πλαστικός σας χειρούργος μπορεί να κρίνει καλύτερα με βάση τις ανάγκες σας.

λιποαναρρόφηση μηρών οφέλη

Τι οφέλη έχει η λιποαναρρόφηση των μηρών;

Η λιποαναρρόφηση μηρών αφαιρεί τις «επίμονες» αποθήκες λίπους από τους μηρούς. Το αποτέλεσμα είναι μια πιο υγιής και λεπτή εμφάνιση. Συνήθως έχουν μεγάλη διάρκεια.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά από την επέμβαση. Ωστόσο, τις πρώτες μέρες θα παρατηρήσετε οίδημα και πρήξιμο. Τα τελικά αποτελέσματα θα τα δείτε έπειτα από 3 μήνες.

Προσοχή: Η λιποαναρρόφηση δεν μπορεί να αφαιρέσει κυτταρίτιδα ή ραγάδες. Επιπλέον, δεν αποτελεί κάποια θεραπεία ενάντια στην παχυσαρκία.

Με πληροφορίες από: themcindoecentre.co.uk

Διαβάστε ακόμη:

Φάκελος νήματα: Ανόρθωση στα χέρια με PDO

Πλαστική χειρουργική έσω μηρών: Αντιμετώπιση χαλάρωσης

 

 

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.