Λιποαναρρόφηση γλουτών: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

λιποαναρρόφηση γλουτών

Λιποαναρρόφηση γλουτών: Τι αποτέλεσμα δίνει; Ενώ πολλοί είναι αυτοί που επιθυμούν την απόκτηση μεγάλων γλουτών, άλλοι θέλουν να μειώσουν το μέγεθος της πίσω περιοχής του σώματος τους. Η λιποναρρόφηση γλουτών είναι μια αρκετά διαδεδομένη επέμβαση. Σε πολλές περιπτώσεις δεν περιλαμβάνει την λιποαναρρόφηση μόνο στην περιοχή των γλουτών, αλλά έναν συνδυασμό περιοχών για την καλύτερη εμφάνιση της περιοχής.

Οι αποθήκες λίπους υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό στην περιοχή των γοφών των γυναικών. Με την αφαίρεση λίπους από τους γοφούς και τα ψωμάκια, μπορεί κανείς να βελτιώσει και την περιοχή των γλουτών. Το ίδιο ισχύει και για τους μηρούς, τη μέση και την πλάτη.

Τι περιλαμβάνει η επέμβαση;

Ένας έμπειρος πλαστικός χειρούργος πραγματοποιεί την επέμβαση για την λιποαναρρόφηση των γλουτών. Ένας πλαστικός χειρούργος πραγματοποιεί την επέμβαση με βάση της ανάγκες του κάθε ασθενή για την επίτευξη των μέγιστων αποτελεσμάτων. Ο πλαστικός χειρούργος, θα αφαιρέσει τις εξωτερικές στοιβάδες λίπους από την περιοχή των γλουτών, αλλά και τις γύρω περιοχές για να δημιουργήσει ένα πιο στρόγγυλο σχήμα. Στη συνέχεια, θα τοποθετήσει ένα ένδυμα συμπίεσης.

λιποαναρρόφηση γλουτών θεραπεία

Τι περιλαμβάνει η ανάρρωση από την λιποαναρρόφηση γλουτών;

Οι ασθενείς φορούν ένα ένδυμα συμπίεσης έπειτα από τη θεραπεία. Είναι σημαντικό οι ασθενείς να τον φορούν κατά τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας, για περίπου 2 εβδομάδες. Πολλοί είναι οι ασθενείς που κοιμούνται μπρούμυτα, μέχρι ο γιατρός τους να τους πει το αντίθετο. Οι περισσότεροι από αυτούς συνεχίζουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες έπειτα από λίγες μέρες. Επιπλέον, το περπάτημα μπορεί να ενισχύσει την καλή κυκλοφορία του αίματος. Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόλις υποχωρήσει το πρήξιμο. Δηλαδή, περίπου έναν μήνα μετά.

Με πληροφορίες από: houstonliposuction.com

Διαβάστε ακόμη:

Φάκελος νήματα: Ανόρθωση στα χέρια με PDO

Λιποαναρρόφηση μηρών: Τι προσφέρει;

 

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.