3+1 πιο δημοφιλείς μη επεμβατικές θεραπείες σώματος

θεραπείες σώματος

Η αισθητική ιατρική έχει προχωρήσει πολύ. Τόσο οι επεμβατικές, όσο και οι μη επεμβατικές θεραπείες σώματος κάνουν θαύματα στις μέρες μας. Είτε είναι για κάποια filler, είτε για την αφαίρεση ενός τμήματος του σώματος και την τοποθέτηση του σε άλλο, οι μη επεμβατικές θεραπείες είναι πιο δημοφιλείς από ποτέ. Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο δημοφιλείς μη επεμβατικές θεραπείες σώματος, που μπορούν να γίνουν εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα.

  1. Ανόρθωση γλουτών- Βραζιλιάνικοι γλουτοί

Εξαιτίας όλων αυτών των celebrities και influencers με τα καλοσχηματισμένα οπίσθια, η ανόρθωση γλουτών έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα. Βοηθάει το γεγονός ότι, σε ορισμένες περιπτώσεις, ο χειρούργος μπορεί να κάνει την επέμβαση με το λίπος του σώματος σας. Δηλαδή, να το αφαιρέσει από άλλα σημεία του σώματος και να το τοποθετήσει στα πλαϊνά σημεία των γλουτών σας, για να προσθέσει σχήμα και όγκο.

θεραπείες σώματος ανόρθωση γλουτών

  1. Κρυολιπόλυση ή κρυογλυπτική

Η κρυολιπόλυση δεν αποτελεί μια καινούργια μέθοδο που συγκαταλέγεται στις θεραπείες σώματος. Ωστόσο, κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος ως μια μη επεμβατική εναλλακτική της λιποαναρρόφησης. Η κρυογλυπτική στοχεύει στα «πεισματάρικα» σημεία λίπους (αυτά που δε φεύγουν ούτε με τη γυμναστική) σε αντίθεση με τα μεγάλα σημεία του σώματος που στοχεύει η λιποαναρρόφηση. Αυτή η μη επεμβατική θεραπεία χρησιμοποιεί χειροκίνητα εργαλεία, για να ρουφήξουν την επιδερμίδα σας, ενώ ένα κρύο μηχάνημα τα παγώνει και καταστρέφει τα λιπαρά κύτταρα κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας. Ο ειδικός στη συνέχεια κάνει μασάζ στην περιοχή για να «σπάσει» το λίπος που αφαιρείται από το σώμα φυσικά. Συνήθως απαιτούνται περισσότερες από μια συνεδρίες και τα αποτελέσματα γίνονται ορατά σε έναν με τρεις μήνες.

  1. Body Contouring

Η κυτταρίτιδα είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο σε όλους τους τύπους σώματος, και δεν είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπεστε. Ωστόσο, αν η εξαφάνιση της κυτταρίτιδας θα σας κάνει να νιώθετε ωραία, ίσως είναι μια διαδικασία για εσάς. Με το body contouring θα μπορέσετε να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα, αλλά και να σφίξετε την επιδερμίδα της περιοχής.

θεραπείες σώματος κρυολιπόλυση

  1. Λιποαναρρόφηση laser

Αυτή η θεραπεία λιποαναρρόφησης μειώνει το λίπος με laser μικρής έντασης για να το υγροποιήσει πριν αφαιρεθεί μέσω ενός λεπτού σωλήνα. Επειδή το λίπος υγροποιείται είναι πιο εύκολο για να αφαιρεθεί. Επομένως, αποτελεί ένα πιο ήπιο είδος θεραπείας σε σχέση με την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση. Σε μερικές περιοχές όπως το πρόσωπο και ο λαιμός, συνήθως το λίπος δε χρειάζεται καν να αφαιρεθεί. Το αποβάλλει το σώμα φυσικά.

Διαβάστε ακόμη:

Επανορθωτική χειρουργική: 7+1 διαφορετικά είδη

Πλαστική χειρουργική: Οι ξεπερασμένες τάσεις του 2022

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.