Αυξητική γλουτών με υαλουρονικό οξύ: Ο οδηγός

αυξητική γλουτών με υαλουρονικό οξύ

Οι θεραπείες σώματος έχουν αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Το ίδιο και οι μη επεμβατικές θεραπείες και οι θεραπείες με υαλουρονικό οξύ. Κι όμως, μια αρκετά δημοφιλής τάση είναι η αυξητική γλουτών με υαλουρονικό οξύ.

Με τη βοήθεια των fillers, είναι αρκετά εύκολο να τοποθετηθεί όγκος στους γλουτούς σε λιγότερο από 45 λεπτά με λίγο πόνο και μηδενικό χρόνο ανάρρωσης. Έχει αποδειχτεί ότι τα fillers είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία, ενώ οι παρενέργειες είναι από ελάχιστες έως μηδενικές.

Η προετοιμασία για την αυξητική γλουτών με υαλουρονικό οξύ

Το πρωτόκολλο της αυξητικής γλουτών με υαλουρονικό οξύ είναι παρόμοια με αυτή για το πρόσωπο. Η επιλογή αυτή εξασφαλίζει τα βέλτιστα αποτελέσματα με ελάχιστες παρενέργειες. Ο κατάλληλος υποψήφιος είναι αυτός που:

  • Είτε επειδή είναι μικροί οι γλουτοί
  • Έχουν χάσει την καμπυλότητα τους εξαιτίας της ηλικίας ή της απώλειας βάρους
  • Θέλετε να πετύχετε ένα πιο στρογγυλό σχήμα

υαλουρονικό οξύ στους γλουτούς

 

Διαδικασία που χρειάζεται για την αυξητική γλουτών με υαλουρονικό οξύ

Η διαδικασία πραγματοποιείται υπό τοπική αναισθησία. Έπειτα από μια ένεση με λιδοκαΐνη, τοποθετείται το filler στην ανώτερη περιοχή των γλουτών, το οποίο ανυψώνει την περιοχή. Σε περίπτωση που οι γλουτοί χρειάζονται όγκο, το filler τοποθετείται στο πλάι των γλουτών.

Για να είναι ομοιόμορφα τα αποτελέσματα, ο ασθενής αξιολογείται και σε όρθια θέση, καθώς τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι ακριβή.

αυξητική γλουτών υαλουρονικό οξύ θεραπεία

Περιποίηση μετά τη θεραπεία

Έπειτα από τη θεραπεία, είναι σημαντικό να εφαρμοστεί ένα απολυμαντικό στα σημεία που τοποθετήθηκε το filler. Ορισμένοι ασθενείς μπορεί να παρατηρήσουν κάποιο ελαφρύ πρήξιμο. Αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί με παρακεταμόλη. Συστήνεται στους ασθενείς τις πρώτες μέρες μετά τη θεραπεία να αποφύγουν την έντονη σωματική άσκηση, την κατανάλωση υπερβολικής ποσότητας αλκοόλ ή της έκθεσης σε υπερβολικά ψηλές θερμοκρασίες.

Τα τελικά αποτελέσματα δε θα είναι ορατά άμεσα, αλλά σε 2-3 εβδομάδες μετά τη θεραπεία όταν θα έχει υποχωρήσει το πρήξιμο και η ερυθρότητα.

Διαβάστε ακόμη:

Ανόρθωση γλουτών: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

3+1 πιο δημοφιλείς μη επεμβατικές θεραπείες σώματος

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.