Ανόρθωση λαιμού με νήματα: Αντιμετωπίζει τη χαλάρωση;

ανόρθωση λαιμού με νήματα

Συμβάλλει η ανόρθωση λαιμού με νήματα στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης; Πολύ συχνά, τα πρώτα σημάδια της γήρανσης κάνουν την εμφάνιση τους στον λαιμό και το πρόσωπο. Πολλοί είναι αυτοί που επιθυμούν να προχωρήσουν σε μια θεραπεία αναζωογόνησης της επιδερμίδας, αλλά δε νιώθουν έτοιμοι για μια επεμβατική θεραπεία, όπως το neck lift. Για αυτό το λόγο, καταφεύγουν σε μη επεμβατικές θεραπείες, όπως την ανόρθωση λαιμού με νήματα.

Τι είναι η ανόρθωση λαιμού με νήματα και πώς λειτουργεί;

Η γήρανση είναι αναπόφευκτη τόσο στους άντρες, όσο και στις γυναίκες. Η χαλάρωση της επιδερμίδας του λαιμού, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες, αλλά και άλλα ζητήματα της επιδερμίδας αποτελούν συνήθως το αποτέλεσμα της σταδιακής απώλειας του κολλαγόνου. Για όσους δεν επιθυμούν μια επεμβατική θεραπεία, η θεραπεία με νήματα είναι μια μη επεμβατική λύση. Σε αντίστοιχες περιπτώσεις, οι περισσότεροι ειδικοί τοποθετούν νήματα PDO για μια πιο λεία και νεανική εμφάνιση. Τα νήματα συμβάλλουν στην παραγωγή κολλαγόνου. Επιπλέον, με την πάροδο των μηνών διαλύονται σταδιακά. Η θεραπεία με νήματα είναι κατάλληλη για τις εξής περιοχές:

  • Χαλάρωση της επιδερμίδας στο πιγούνι και τον λαιμό
  • Χαλάρωση στο σαγόνι
  • Φρύδια με πτωτική τάση
  • Γραμμές γύρω από την περιοχή των μαιών
  • Ρυτίδες γέλιου γύρω από το στόμα

νήματα ανόρθωση λαιμού

Ποιοι είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι για την ανόρθωση λαιμού με νήματα;

Η ανόρθωση λαιμού με νήματα PDO αποτελεί μια μέθοδο θεραπείας για τη μείωση της χαλάρωσης της επιδερμίδας του λαιμού. Ωστόσο, πριν τη θεραπεία, οι ειδικοί εξετάζουν την καταλληλότητα ενός υποψηφίου. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι για τη θεραπεία είναι όσοι έχουν:

  • Καλή κατάσταση υγείας
  • Ελαστικότητα επιδερμίδας
  • Χαλάρωση λαιμού
  • Φθορά από την ηλιακή ακτινοβολία
  • Αρκετό λίπος κάτω από το σαγόνι

ανόρθωση λαιμού με νήματα pdo

Πώς μειώνει τη χαλάρωση η θεραπεία;

Σε ορισμένους ασθενείς τα αποτελέσματα είναι ορατά έπειτα από μια εβδομάδα, ή περισσότερο, ενώ σε άλλους πιο νωρίς. Τα νήματα προκαλούν την ανόρθωση της επιδερμίδας του λαιμού, την αντιμετώπιση της χαλάρωσης, αλλά και την παραγωγή κολλαγόνου στις περιοχές της θεραπείας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι ασθενείς συνδυάζουν την ανόρθωση λαιμού με νήματα PDO και με άλλες θεραπείες, όπως την ανόρθωση προσώπου με νήματα.

Διαβάστε ακόμη:

Μεσοθεραπεία για κυτταρίτιδα: Τι είναι και τι προσφέρει;

Μεταφορά λίπους: 3+1 μύθοι

 

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.