Πλαστική στα φρύδια: 2+1 μη χειρουργικές θεραπείες

πλαστική στα φρύδια

Τα φρύδια είναι από τα πρώτα χαρακτηριστικά του προσώπου όπου γίνονται ορατά τα σημάδια της γήρανσης. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί προχωρούν σε μια πλαστική στα φρύδια. Η μη χειρουργική ανόρθωση των φρυδιών έχει καταστεί ως μια δημοφιλής, εύκολη και ασφαλής θεραπεία σε σχέση με το χειρουργικό brow lift. Ενώ οι επιπλοκές από το χειρουργικό brow lift είναι σπάνιες, πολλοί είναι αυτοί που επιθυμούν μια μη επεμβατική λύση. Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύπου του μη χειρουργικού brow lift;

  1. Botox

Η πιο συνηθισμένη μέθοδος του μη χειρουργικού brow lift είναι το Botox. Κατά τη διάρκεια των πρώτων επισκέψεων, ο πλαστικός χειρούργος θα προσδιορίσει τους μύες που «τραβούν» τα φρύδια, και είναι οι πιο ενεργοί όταν κάνετε διάφορες εκφράσεις με το πρόσωπο. Συνεπώς, η τοποθέτηση του Botox σε αυτούς τους μύες θα επιτρέψει στην χαλάρωση τους και στη μείωση των σημαδιών της γήρανσης. Το αποτέλεσμα είναι μια μεγαλύτερη καμπύλη των φρυδιών, μειωμένες ρυτίδες στο μέτωπο και μια πιο νεανική όψη.

πλαστική στα φρύδια μη χειρουργική

  1. Fillers

Η μη χειρουργική πλαστική στα φρύδια περιλαμβάνει την τοποθέτηση fillers στην περιοχή πάνω από τα μάτια, προσθέτοντας έτσι όγκο στην περιοχή των άνω βλεφάρων. Ακούγεται οξύμωρο, αλλά τα κοίλα βλέφαρα μπορούν στην πραγματικότητα να δώσουν μια μεγαλύτερη σε ηλικία όψη. Η θεραπεία με fillers δίνει την όψη ενός brow lift, καθώς επίσης ανακτά και στην περιοχή τη νεανική της όψη. Επιπλέον, σε συνδυασμό με τη θεραπεία filler στην περιοχή κάτω από τα μάτια μειώνεται η εμφάνιση των μαύρων κύκλων.

  1. Thermage

Η Thermage αποτελεί μια μη επεμβατική θεραπεία που πραγματοποιείται με την τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων. Είναι κλινικά αποδεδειγμένη ότι βοηθά στην σύσφιξη και τον ανασχηματισμό της επιδερμίδας. Τα αποτελέσματα έχουν μεγάλη διάρκεια, και ελάχιστο διάστημα ανάρρωσης. Η θεραπεία συμβάλλει στην αναγέννηση κολλαγόνου στο δέρμα και την αναζωογόνηση και ανανέωσης της επιδερμίδας.

Διαβάστε ακόμη:

Μπότοξ ματιών: Πόσο αποτελεσματικό είναι;

Στραβή μύτη: Διορθώνεται με πλαστική;

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.