Υαλουρονικό οξύ στα φρύδια: Λειτουργεί ως lift;

υαλουρονικό οξύ φρύδια

Μπορεί να εφαρμοστεί το υαλουρονικό οξύ στα φρύδια; Η πτώση των φρυδιών, η ρυτίδες στο μέτωπο και οι γραμμές γύρω από τα μάτια συμβάλλουν στα σημάδια της γήρανσης. Επιπλέον, οι επιδράσεις της βαρύτητας και η φυσική διαδικασία της γήρανσης μπορούν να δημιουργήσουν ένα «σακούλιασμα» στην περιοχή των φρυδιών, κάνοντας τις βλεφαρίδες να «πέσουν» περισσότερο. Οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια μπορούν να προσθέσουν χρόνια. Η περιοχή πάνω από τα μάτια μπορεί να φαίνεται γεμάτη, αλλά συχνά μπορεί να φαίνεστε θυμωμένοι ή κουρασμένοι.

Πλαστική χειρουργική για τα φρύδια

Μια κουρασμένη και γερασμένη όψη μπορεί να διορθωθεί με μια θεραπεία για τα φρύδια, όπου η επιδερμίδα των φρυδιών «σηκώνεται» και γίνεται πιο σφιχτή. Επιπλέον, μειώνονται οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες και ανανεώνεται το πάνω μέρος του προσώπου.

Η σακουλιασμένη επιδερμίδα αφαιρείται, αν και η φυσική διαδικασία της γήρανσης θα συνεχιστεί κανονικά.

υαλουρονικό οξύ άντρας

Εναλλακτική λύση με fillers

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν και μη χειρουργικές διαδικασίες που θα καταπολεμήσουν προσωρινά τη διαδικασία της γήρανσης, ομαλοποιοώντας και σφίγγοντας την επιδερμίδα.

Fillers και αίσθηση από lifting φρυδιών: Το υγρό lift

Τα ενέσιμα fillers είναι πολύ αποτελεσματικές και μη χειρουργικές μέθοδοι της ανανέωσης του προσώπου. Όντως, αυτά τα fillers είναι γνωστά για το γεγονός ότι χαρίζουν το αποτέλεσμα του lifting χωρίς νυστέρι.

Τα ενέσιμα fillers με υαλουρονικό οξύ, όταν τοποθετηθούν στην περιοχή που θε θέλετε να υπάρξει βελτίωση, προσθέτουν όγκο.

Αυτό το αποτέλεσμα του όγκου που δίνουν τα fillers βοηθά τα φρύδια να έχουν το αποτέλεσμα των fillers. Ένας εξειδικευμένος ειδικός θα τοποθετήσει τo υλικό στα κατάλληλα σημεία, χαρίζοντας το αποτέλεσμα που θα επιθυμείτε.

υαλουρονικό οξύ φρύδια μάτια

Συνήθως το υλικό τοποθετείται στην περιοχή των κροτάφων και θα «σηκώσει» τα μάτια και τα φρύδια. Η προσθήκη όγκου στους κροτάφους θα βοηθήσει στην πρόληψη της εμφάνισης του κουρασμένου προσώπου.

Το υλικό μπορεί να τοποθετηθεί επίσης στην επιδερμίδα του μετώπου, να γίνει μασάζ και, τελικώς να δώσει ένα «lift» και στο μέτωπο. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν από 9 έως 12 μήνες.

Διαβάστε ακόμη:

Υαλουρονικό οξύ: Οδηγίες μετά τη θεραπεία

Υαλουρονικό οξύ: Τι παρενέργειες έχει;