Πλαστική χειρουργική στα χείλη: Τι είναι το lip lift;

πλαστική στα χείλη

Όσον αφορά το κομμάτι που περιλαμβάνει η πλαστική χειρουργική στα χείλη, σίγουρα έχετε ακούσει για τις θεραπείες με τα ενέσιμα, ή τη χρήση ενθεμάτων. Ωστόσο, υπάρχει και μια άλλη μέθοδος που ονομάζεται lip lift, που μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση των χειλιών σας. Και, σε αντίθεση με τα fillers, χαρίζει μόνιμα αποτελέσματα. Τι μπορεί να είναι και τι χαρακτηριστικά έχει;

Τι είναι το lip lift;

Το lip lift είναι μια αρκετά απλή πλαστική επέμβαση στα χείλη, με στόχο την ανόρθωση του άνω χείλους. Πραγματοποιείται είτε για να μειώσει την απόσταση ενός ιδιαίτερα μακριού άνω χείλους, ή να μειώσει την όψη των χειλιών που είναι πολύ λεπτά.

Ποια είναι τα οφέλη του lip lift;

Υπάρχουν πολλά οφέλη από την επέμβαση του lip lift. Με την πάροδο του χρόνου, το άνω χείλος έχει μια τάση να τεντώνει και να γίνεται πιο μακρύ. Αντίστοιχο φαινόμενο παρατηρείται και στα υπόλοιπα σημεία του σώματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το κόκκινο σημείο των χειλιών να «γυρνά» προς τα μέσα, δίνοντας μια πιο λεπτή εμφάνιση στα χείλη. Επιπλέον, το άνω χείλος πέφτει προς τα κάτω και καλύπτει τα δόντια. Έτσι, το στόμα φαίνεται πιο γερασμένο. Με το lip lift τα αποτελέσματα αντιστρέφονται τα χείλη αποκτούν μια πιο αναζωογονημένη και γεμάτη εμφάνιση. Τα χείλη φαίνονται πιο γεμάτα, όψη που έχει μεγάλη ζήτηση στους ασθενείς νεότερης ηλικίας.

πλαστική στα χείλη lip lift

Ποιες τεχνικές χρησιμοποιούνται για lip lift;

Υπάρχουν πολλές τεχνικές που αναπτύσσονται τα τελευταία χρόνια για το lip lift. Οι αρχικές περιγραφές περιλαμβάνουν την αφαίρεση επιδερμίδας πάνω από τα χείλη, στο σημείο που το σημείο των χειλιών ενώνεται με την επιδερμίδα. Αυτή η τεχνική εφαρμόζεται είτε στο κέντρο του άνω χείλους, είτε στις γωνίες των χειλιών, αναλόγως με το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτευχθεί. Οι πιο σύγχρονες τεχνικές δημιουργούν την τομή ακριβώς κάτω από τη μύτη. Οι πιο σύγχρονες τεχνικές περιλαμβάνουν την απελευθέρωση του χείλους και μια πιο σταθερή ανόρθωση για τη δημιουργία μεγαλύτερων σε διάρκεια φυσικών αποτελεσμάτων.

Ποιος είναι ο κατάλληλος υποψήφιος για τη θεραπεία;

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι για το lip lift είναι όσοι πιστεύουν ότι η απόσταση ανάμεσα στη μύτη και τα χείλη είναι πολύ μεγάλη. Ή, αν  ή αν το άνω χείλος είναι αρκετά λεπτό. Ακόμη, το lip lift μπορεί να είναι κατάλληλο για όσους είχαν μια άσχημη εμπειρία με τα lip fillers, που τους έδωσαν μια πιο βαριά όψη, αντί για καλύτερη ισορροπία και όγκο.

Χρειάζεται κάποια αναισθησία;

Αν προβείτε μόνο σε θεραπεία lip lift στο πρόσωπο σας, τότε θα χρειαστεί μόνο τοπική αναισθησία, όπως με οποιαδήποτε θεραπεία στην περιοχή του στόματος. Ωστόσο, αν συνδυαστεί με κάποια άλλη θεραπεία που χρειάζεται πιο βαθιά αναισθησία, τότε ακολουθήσει η πιο βαριά αναισθησία, καθώς θα προστεθεί μαζί με την άλλη θεραπεία.

πλαστική στα χείλη αναισθησία

Πόση διάρκεια έχει;

Τα αποτελέσματα από αυτού του είδους πλαστική στα χείλη είναι μόνιμα. Ωστόσο, τα χείλη σας, καθώς και το πρόσωπο σας θα συνεχίσουν να ωριμάζουν. Θα πρέπει να περιμένετε μερικές αλλαγές με την πάροδο του χρόνου.

Διαβάστε ακόμη:

Υαλουρονικό οξύ στα χείλη: Τι περιλαμβάνει;

Baby Botox: Τι είναι και πώς λειτουργεί;

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.