Σαρκώδη χείλη: Οι μέθοδοι που μπορείτε να τα πετύχετε

σαρκώδη χείλη λιπομεταφορά

Στη σύγχρονη εποχή, τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άντρες επιθυμούν να αποκτήσουν πλούσια και σαρκώδη χείλη. Πολλοί μεγάλοι σταρ, όσο και μεγάλοι Influencers, έχουν ενδώσει σε αυτό το trend. Ποια είναι η καλύτερη διαδικασία για να πετύχετε πιο σαρκώδη χείλη; Θέλετε να το πετύχετε με lip fillers ή με ενθέματα; Θέλετε ένα παροδικό ή μόνιμο αποτέλεσμα; Ποιες είναι οι καλύτερες μέθοδοι για σαρκώδη χείλη;

  1. Lip fillers

Τα lip fillers χορηγούνται με ένεση τόσο στα πάνω, όσο και στα άνω χείλη. Υπάρχουν διάφορα είδη fillers, με πιο δημοφιλή αυτά που περιέχουν υαλουρονικό οξύ. Είναι μια διαδικασία που δεν απαιτεί χειρουργείο. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης για συμβουλευτική στον γιατρό σας, θα εξετάσει τα χείλη σας και τη συνολική ισορροπία του προσώπου. Ο γιατρός σας θα τραβήξει φωτογραφίες από τα χείλη σας για να καθορίσει τη συμμετρία και το σχήμα των χειλιών σας. Έπειτα, θα δει σε ποια σημεία χρειάζεται να γεμίσουν τα χείλη σας, αλλά και την ποσότητα που θα χορηγηθεί.

Η διαδικασία χρειάζεται περίπου 15-30 λεπτά να ολοκληρωθεί. Η θεραπεία με lip fillers είναι μια γρήγορη διαδικασία που μπορείτε να κάνετε ακόμη και κατά το διάλειμμα από τη δουλειά σας. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει κανονικά σπίτι του έπειτα από την θεραπεία.

σαρκώδη χείλη ενέσιμα

  1. Ενθέματα χειλιών

Μια εναλλακτική λύση στην αυξητική χειλιών με lip fillers είναι να επιλέξετε μια θεραπεία με ενθέματα, που αποτελεί μια πιο μόνιμη λύση. Κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής σας, ο γιατρός θα καθορίσει πιο μέγεθος ενθέματος είναι το κατάλληλο για εσάς. Πρώτα, αποστειρώνεται η περιοχή των χειλιών. Έπειτα, ακολουθεί η αναισθησία των χειλιών. Μόλις μουδιάσουν τα χείλη, πραγματοποιείται μια τομή στις δύο άκρες των χειλιών, και τοποθετείται το ένθεμα.

Μόλις υποχωρήσει το οίδημα, δε θα έχετε την αίσθηση ενός ξένου σώματος στα χείλη σας. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 20-30 λεπτά. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, μπορείτε να επιστρέψετε σπίτι σας.

  1. Λιπομεταφορά

Μια ακόμη εναλλακτική λύση για σαρκώδη χείλη είναι να χρησιμοποιήσετε τους ιστούς του σώματος σας. Αυτού του είδους θεραπεία ονομάζεται αυξητική χειλιών με αυτόλογα υλικά. Η μεταφορά λίπους είναι μια καλή επιλογή για την αύξηση των χειλιών σας. Η μεταφορά λίπους αποτελεί μια εύκολη διαδικασία. Για να πραγματοποιηθεί η μεταφορά, χορηγείται τοπική αναισθησία.

Κατά τη διάρκεια της λιπομεταφοράς, το λίπος αφαιρείται από την κοιλιά, γίνεται η κατάλληλη επεξεργασία και μεταφέρεται στα χείλη σας. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία χρειάζονται περίπου 60-90 λεπτά. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει σπίτι ου έπειτα από την ολοκλήρωση της θεραπείας. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν για 5 χρόνια ή περισσότερο.

σαρκώδη χείλη

  1. Μεταφορά επιδερμίδας

Υπάρχει ακόμη μια μέθοδος αυξητικής χειλιών με αυτόλογα υλικά. Αντί για τη χρήση λίπους, ένα κομμάτι της επιδερμίδας χρησιμοποιείται για αυξητική χειλιών. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, αφαιρείται ένα μικρό κομμάτι της επιδερμίδας από την περιοχή του στομαχιού και χρησιμοποιείται για την αυξητική χειλιών. Μερικές φορές, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και επιδερμίδα που αφαιρείται κατά τη διάρκεια του lifting. Η διάρκεια αυτής της θεραπείας κυμαίνεται από 60-90 λεπτά. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει σπίτι του μετά τη θεραπεία. Τα νέα, σαρκώδη χείλη σας μπορούν να διατηρήσουν το νέο τους σχήμα και όγκο για 5 χρόνια ή περισσότερο.

Διαβάστε ακόμη:

Φωτοθεραπεία- IPL Facial: Τι είναι και τι προσφέρει

Ραδιοσυχνότητες RF: Τι είναι και τι προσφέρουν

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.