Πλαστική χειρουργική: Οι ξεπερασμένες τάσεις του 2022

πλαστική χειρουργική

Θυμάστε που η πλαστική χειρουργική και οι μεγαλύτερες τάσεις περιλάμβαναν μεγάλη ποσότητα Botox, μεγάλα χείλη και οι γλουτοί σαν της Cardi B; Αν η άποψη σας για αυτά τα look έχει αλλάξει το τελευταίο διάστημα, δεν είστε οι μόνοι. Η νέα πραγματικότητα άλλαξε τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας και το πώς θέλετε να επενδύσετε τα χρήματα σας για τον εαυτό σας. Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε μερικές τάσεις της πλαστικής χειρουργικής, που θα θεωρούνται ξεπερασμένες με την έναρξη της νέας χρονιάς. Ποιες μπορεί να είναι αυτές;

  1. Πείτε αντίο στο μεγάλο στήθος και τα οπίσθια

Μπορείτε να αφήσετε τη μεζούρα στην άκρη. Σύμφωνα με τους ειδικούς οι εικόνες με τις μεγάλες αναλογίες σε στήθος και γλουτούς δεν τραβούν πλέον τόσο την προσοχή. Οι περισσότεροι προβλέπουν μια μείωση του όγκου σε αυτά τα σημεία, κυρίως για λόγους ασφαλείας. Είναι γνωστό ότι τα μεγάλα εμφυτεύματα μπορούν να «τεντώσουν» την επιδερμίδα του στήθους, οδηγώντας στην εμφάνιση προβλημάτων στο μέλλον. Όλο και περισσότερες γυναίκες έχουν αρχίσει να ζητούν όλο και μικρότερη προσθετική στήθους. Άλλες, έχουν αρχίσει να προγραμματίζουν συνεδρίες αφαίρεσης των εμφυτευμάτων τους. Ορισμένες ασθενείς προβαίνουν στη διαδικασία αφαίρεσης των εμφυτευμάτων για διάφορους λόγους. Η ηλικία και η ανησυχία για την υγεία είναι μερικοί από αυτούς.

Το ίδιο ισχύει και για την περιοχή κάτω από τη μέση. Έχει παρατηρηθεί μια τάση οι ασθενείς να ζητούν μικρότερα μεγέθη όσον αφορά την ανόρθωση των γλουτών. Έμφαση δίνεται περισσότερο στο σχήμα παρά στον όγκο.

πλαστική χειρουργική

 

  1. Η πλαστική χειρουργική στο εξωτερικό

Τα τελευταία χρόνια είχε παρατηρηθεί μια τάση, οι ασθενείς να συνδυάζουν διακοπές και θεραπευτικές επεμβάσεις στο εξωτερικό. Ωστόσο, η εμφάνιση της πανδημίας, αλλά και τα αποτυχημένα αποτελέσματα από φθηνά δελεαστικά πακέτα έφεραν μια ανατροπή στο «ιατρικό» είδος διακοπών. Η νέα τάση φέρνει επιστροφή στα τοπικά σαλόνια των ινστιτούτων μορφιάς, με εξειδικευμένους ειδικούς που τηρούν όλα τα ασφαλή πρωτόκολλα και εξετάζουν ενδελεχώς τους ασθενείς πριν από κάποια θεραπεία.

πλαστική χειρουργική εξωτερικό

Η τάση του 2021: Η πλαστική χειρουργική για πρόληψη

Αυτό που ήδη έχει αρχίσει να παρατηρείται είναι η μείωση του ιατρικού τουρισμού και οι αυξημένες ώρες στο κρεβάτι του πλαστικού χειρουργού. Ποια είναι η τάση που αναμένεται αν επικρατήσει στο μέλλον; Η τάση που αναμένεται να επικρατήσει το επερχόμενο χρονικό διάστημα, είναι η πρόληψη της γήρανσης, αντί για την αντιστροφή του χρόνου. Οι ασθενείς ζητούν τόσο επεμβατικές, όσο και μη επεμβατικές μεθόδους για να προλάβουν προβλήματα πριν συμβούν. Για παράδειγμα, παρατηρείται ότι όλο και περισσότεροι ασθενείς ξεκινούν θεραπείες Botox στις αρχές των 20 σε σχετικά τακτικά χρονικά διαστήματα. Τα laser και τα χημικά peeling αποκτούν όλο και μεγαλύτερη δημοτικότητα στον νεανικό πληθυσμό.

Η τάση αυτή, οφείλεται στην επιθυμία απόκτησης μιας εμφάνισης «σαν να φαίνονται από κάμερα», ή ενός «filter-look». Με βάση το χρόνο που περνούν στα social media και στο Zoom, το πρόσωπο αρχίζει να δείχνει πιο κουρασμένο με σακούλες κάτω από τα μάτια. Η διατήρηση μιας νεανικής όψης αποτελεί ένα must.

Διαβάστε ακόμη:

Υαλουρονικό οξύ: Οδηγίες μετά τη θεραπεία

3+1 hot μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου για το 2021

 

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.