Πλαστική χειρουργική χειλιών: 4+1 θεραπείες με ενέσιμα

πλαστική χειλιών

Τίποτα δε συγκρίνεται με την αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σας και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Οι γυναίκες όλων των ηλικιών επιθυμούν να έχουν σαρκώδη χείλη με όγκο, ως σύμβολο νεότητας, θηλυκότητας και γοητείας. Τα καλλυντικά προϊόντα χαρίζουν προσωρινό αποτέλεσμα το οποίο έχει διάρκεια μόνο μερικές ώρες. Η πλαστική χειρουργική των χειλιών χαρίζει αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας στα χείλη. Μια από αυτές τις τεχνικές είναι η αυξητική χειλιών.

Πώς επιτυγχάνεται η αυξητική χειλιών;

Η αυξητική χειλιών είναι μια μακροπρόθεσμη λύση για τα λεπτά χείλη που έχουν έλλειψη όγκου. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικές θεραπείες για να πετύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι περισσότερες από αυτές είναι μη επεμβατικές θεραπείες με γρήγορη διάρκεια για την επίτευξη τους και λιγότερο χρόνο ανάρρωσης.

Fillers χειλιών

Αποτελεί μια ενέσιμη θεραπεία για την πλαστική των χειλιών. Στόχος είναι η αύξηση του όγκου και η αλλαγή του σχήματος των χειλιών για μια πιο νεανική όψη. Αυτού του είδους θεραπεία ενδείκνυται για τις γυναίκες όλων των ηλικιών. Μπορεί αν ενισχύσει αισθητά τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας με ελάχιστη προσπάθεια και κόστος. Η πλαστική χειλιών με ενέσιμα αποτελεί μια «ημιμόνιμη» λύσει, καθώς χαρίζει όμορφα αποτελέσματα με διάρκεια, αλλά απαιτεί την ανανέωση της περίπου ανά 6-8 μήνες. Ποια είδη ανήκουν στα ενέσιμα;

πλαστική χειλιών υαλουρονικό

  1. Υαλουρονικό οξύ

Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ είναι φυσικό και εντοπίζεται και στον ανθρώπινο οργανισμό. Προσελκύει το νερό και την υγρασία, επιτρέποντας στις γύρω περιοχές να είναι πιο ενυδατωμένες και πιο γεμάτες. Στην ενέσιμη του μορφή χαρίζει αποτελέσματα με διάρκεια περίπου 6-18 μήνες.

  1. Fillers με βάση το κολλαγόνο

Πριν αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα το υαλουρονικό οξύ, τα fillers για την ενίσχυση των χειλιών είχαν ως βασικό συστατικό το κολλαγόνο. Τα fillers με κολλαγόνο δίνουν όγκο στα χείλη και μια πιο γεμάτη όψη. Επιπλέον, ανανεώνουν την κατεστραμμένη ή πιο «γερασμένη» επιδερμίδα. Όταν χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση των χειλιών. Επιπλέων, συμβάλλουν στην ενίσχυση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου.

πλαστική χειλιών άντρας

  1. Λιπομεταφορά

Η ενίσχυση των χειλιών με μεταφορά λίπους περιλαμβάνει τη συλλογή, τον καθαρισμό και την τοποθέτηση λίπους στα χείλη σας. Μέσω διαδικασίας λιποαναρρόφησης, ελάχιστο λίπος αντλείται από τους γλουτούς, τους μηρούς ή το στομάχι. Έπειτα από την μεταφορά λίπους, θα αυξήσετε το λίπος και θα ενισχύσετε το σχήμα των χειλιών σας.

Τα αποτελέσματα από αυτή τη θεραπεία είναι άμεσα. Αυτό σημαίνει ότι θα δείτε σημαντική διαφορά με το που φύγετε από το γραφείο του γιατρού σας. Καθώς για αυτή τη διαδικασία χρησιμοποιείται λίπος από το σώμα σας, η απόρριψη της επέμβασης από τον οργανισμό είναι σπάνια. Η επανάληψη της θεραπείας πραγματοποιείται ανά 6-12 μήνες.

Είναι η πλαστική επέμβαση των χειλιών με ενέσιμα κατάλληλη για εσάς;

Τόσο οι υγιείς γυναίκες αλλά και οι άντρες αποτελούν καλούς υποψηφίους για την αυξητική των χειλιών τους. Δεν υπάρχει κάποιο όριο ηλικίας που να σας εμποδίζει να προβείτε σε αυτή τη θεραπεία. Βασικός παράγοντας για τη θεραπεία είναι να είστε σε καλή κατάσταση υγείας.

πλαστική χειλιών γυναίκα

Πρέπει να γίνουν αλλαγές στην καθημερινότητα;

Αν σκέφτεστε να προβείτε σε μια θεραπεία προσθετικής χειλιών, οι ειδικοί συστήνουν να κόψετε το κάπνισμα λίγο διάστημα πριν τη θεραπεία. Το κάπνισμα προκαλεί φθορά στην επιδερμίδα και μπορεί να επηρεάσει και την ανάρρωση. Μην ξεχάσετε να διατηρήσετε τον οργανισμό σας ενυδατωμένο.

Πόσο καιρό διαρκούν τα fillers;

Τα fillers χειλιών θεωρούνται μια ημιμόνιμη λύση. Αυτό σημαίνει ότι δεν χαρίζουν μόνιμα αποτελέσματα. Συνήθως συστήνεται η επανάληψη της θεραπείας σε διάστημα 6-12 μηνών για τη διατήρηση των επιθυμητών αποτελεσμάτων.

Ωστόσο, τα fillers μπορούν να ενεργοποιήσουν την παραγωγή των φυσικών ουσιών που προκαλούν τα πιο γεμάτα χείλη. Έπειτα από μερικές συνεδρίες, θα αρχίσετε να παράγετε περισσότερο κολλαγόνο. Αυτό θα σας βοηθήσει στην επανόρθωση της επιδερμίδα και τη διατήρηση της φυσικής ελαστικότητας και του όγκου των χειλιών σας.

Διαβάστε ακόμη:

Baby Botox: Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Βλεφαροπλαστική με λέιζερ: Τα οφέλη σε σχέση με την μέθοδο με νυστέρι

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.