Δώρα για μωρά: 3+1 ιδέες

δώρα μωρά

Τα δώρα για τα μωρά είναι μια απαιτητική και δύσκολη διαδικασία. Τα μωρά δεν μπορούν να γνωρίζουν πότε είναι οι περίοδοι των γιορτών ή πότε είναι ειδικές περιστάσεις για να περιμένουν δώρα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να τους πάρει κανείς τα δώρα που τους αξίζουν. Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε μερικές ιδέες για ιδανικά δώρα για μωρά για την περίοδο των γιορτών και όχι μόνο.

  1. Μασητικό δοντιών

Την περίοδο που το μωρό αρχίζει να βγάζει δόντια, ένα μασητικό δοντιών είναι ένα κατάλληλο παιχνίδι για να μπορεί να παίζει με άνεση ένα μωρό. Ευτυχώς, στην αγορά υπάρχουν με πολλά σχέδια και χρώματα, για να διαλέξετε κάποιο που θα αποσπάσει την προσοχή του μωρού και θα μπορεί να παίζει χωρίς κίνδυνο μαζί του, αλλά και να αποκτήσει ένα καινούργιο αγαπημένο παιχνίδι.

  1. Εκπαιδευτικό γυμναστήριο

Τα μωρά, έχουν ανάγκη από χώρο για παιχνίδι. Παράλληλα, έχουν ανάγκη και από γυμναστική για να μπορούν να αναπτυχθούν γρήγορα. Ένα εκπαιδευτικό γυμναστήριο αποτελεί έναν χώρο που ένα μωρό θα μπορεί να παίζει με ασφάλεια. Τα πολλά παιχνίδια που περιέχει θα μπορούν να το κρατούν απασχολημένο για αρκετή ώρα. Την ίδια στιγμή, θα έχει την ευκαιρία να περάσει ποιοτικό χρόνο με τους γονείς, ή το οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον του. Γιατί να μην του χαρίσετε εσείς αυτή την εμπειρία;

δώρα μωρά γυμναστήριο

  1. Σκουφάκι για μωρά

Ο κρύος καιρός καθιστά απαραίτητη την ανάγκη για ζεστά ρούχα. Ένα σκουφάκι θα κρατήσει ζεστό και στυλάτο ένα μωρό στις βόλτες του. Γιατί να μην επενδύσετε σε ένα μοντέρνο σκουφάκι;

  1. Συσκευή λευκών ήχων

Οι λευκοί ήχοι βοηθούν τα μωρά να κοιμηθούν πιο εύκολα. Αυτό συμβαίνει επειδή τα μωρά παρομοιάζουν αυτούς τους ήχους με τους ήχους που ακούν όσο βρίσκονται στη μήτρα. Οι συσκευές λευκών ήχων έχουν διάφορα σχήματα και εκδοχές. Επιπλέον, θα βοηθήσουν τα πιο ανήσυχα μωρά με τον ύπνο τους.

Διαβάστε ακόμη:

5+1 ιδέες για δώρα για μωρά

Αλλαγή πάνας: 3+1 tips για να γίνει πιο εύκολη