Πλαστική μύτης με υαλουρονικό: Τι περιλαμβάνει;

πλαστική μύτης με υαλουρονικό

Όταν ακούει κανείς για την πλαστική της μύτης, το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό είναι η επεμβατική και επίπονη διαδικασία που αλλάζει τελείως το σχήμα της μύτης. Τη σύγχρονη όμως εποχή, ο τομέας της ρινοπλαστικής έχει αλλάξει εντελώς. Η ρινοπλαστική πλέον μπορεί να πραγματοποιηθεί και χωρίς χειρουργείο. Αντίθετα, η πλαστική μύτης μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση ενέσιμων, όπως τη Restylane, ή τη Juvederm, δηλαδή με χρήση fillers με υαλουρονικό οξύ. Το υαλουρονικό οξύ βρίσκεται σε υψηλή συγκέντρωση στον οργανισμό, κυρίως στην επιδερμίδα, τα μάτια και τις αρθρώσεις. Με τη χρήση των fillers, επιτυγχάνεται μια ασφαλής, μη επεμβατική και φυσική εναλλακτική θεραπεία.

Τι περιλαμβάνει η πλαστική μύτης με υαλουρονικό;

Η θεραπεία θα ξεκινήσει με μια συμβουλευτική επίσκεψη στον ειδικό. Αυτό θα επιτρέψει στον γιατρό σας να σχεδιάσει μια θεραπεία βασισμένη στις ατομικές σας ανάγκες και τους αισθητικούς σας στόχους. Η θεραπεία σε μια επόμενη επίσκεψη, θα επιτευχθεί με τον πλήρη καθαρισμό της επιδερμίδας από τον γιατρό, καθώς και την τοποθέτηση μιας κρέμας μουδιάσματος για μεγαλύτερη άνεση. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η τοποθέτηση του filler στη μύτη με τη χρήση μιας μικρής βελόνας. Σε μερικές περιπτώσεις, μπορεί να ακολουθήσει και η τοποθέτηση filler στα ζυγωματικά, για μεγαλύτερη ισορροπία.

πλαστική μύτης με υαλουρονικό γυναίκα

Ποιοι είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι για την πλαστική μύτης με υαλουρονικό;

Η μη χειρουργική ρινοπλαστική είναι μια γρήγορη και μη επεμβατική μέθοδος για τον ανασχηματισμό της εμφάνισης της μύτης. Για την θεραπεία χρησιμοποιούνται fillers από υαλουρονικό οξύ που χαρίζουν προσωρινά αποτελέσματα. Το filler διασπάται από τον οργανισμό με την πάροδο του χρόνου. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι είναι όσοι έχουν:

  • Καμπυλωτή μύτη για τη βελτίωση της συμμετρίας
  • Μικρή μύτη που χρειάζεται ενίσχυση
  • Στραβή μύτη που χρειάζεται ίσωμα
  • Μύτη που χρειάζεται να γίνει πιο λεία.
  • Ήπια πτώση ενός ρουθουνιού
  • Μύτη που χρειάζεται καλύτερο σχηματισμό

πλαστική μύτης με υαλουρονικό αποτελέσματα

Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα και πόση διάρκεια έχουν;

Τα πλήρη αποτελέσματα από τη θεραπεία θα είναι άμεσα ορατά έπειτα από 1-2 εβδομάδες. Τα αποτελέσματα έχουν διάρκεια 18-24 μήνες. Ωστόσο, η διάρκεια των αποτελεσμάτων εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, όπως η ταχύτητα που διασπά τα fillers ο οργανισμός.

Διαβάστε ακόμη:

Υαλουρονικό οξύ: Οδηγίες μετά τη θεραπεία

Πλαστική στα βλέφαρα: 3+1 λόγοι να την επιλέξετε

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.