Πλαστική στις γάμπες: Αποκατάσταση ατροφίας μέσω ενθεμάτων

πλαστική στις γάμπες ατροφία

Η ατροφία στις γάμπες μπορεί να εμφανιστούν είτε από νεαρή ηλικία, είτε εξαιτίας ενός τραυματισμού ή μιας παθολογικής πάθησης. Η πλαστική και επανορθωτική χειρουργική μπορούν να διορθώσουν την ατροφία στις γάμπες μέσω της τοποθέτησης των ενθεμάτων. Η τοποθέτηση ενθεμάτων θα δώσει όγκο στις γάμπες. Επιπλέον, θα δώσει ένα πιο άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα και μια πιο σμιλευμένη εμφάνιση των ποδιών.

Πλαστική χειρουργική στις γάμπες και χρήση ενθεμάτων

Οι γάμπες είναι ένα δύσκολο και απαιτητικό σημείο για τη βελτίωση τους, ακόμη και με την άθληση. Η τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης μπορεί να δώσει λύση σε ζητήματα ατροφίας, αν η άσκηση και η φυσικοθεραπεία δεν δώσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η εσωτερική ατροφία των μυών μπορεί να βελτιωθεί με την τοποθέτηση των ενθεμάτων μέσω μιας τομής που δεν μπορεί να γίνει ορατή. Το ένθεμα τοποθετείται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ορατή η αύξηση του όγκου να είναι ορατή από μπροστά και από το πλάι. Τα ενθέματα μπορούν να είναι μόνιμα ή να αφαιρεθούν εφόσον το επιθυμεί ο ασθενής.

πλαστική στις γάμπες

 

Πώς λειτουργεί η επέμβαση;

Η πλαστική επέμβαση στις γάμπες για την αυξητική τους διαρκεί περίπου 2 ώρες και πραγματοποιείται συνήθως με γενική αναισθησία. Το ένθεμα με gel σιλικόνης (που τοποθετείται συνήθως) έχει σύσταση παρόμοια με αυτή των ιστών. Έτσι, το αποτέλεσμα και η αίσθηση που θα έχουν οι γάμπες θα είναι αρκετά φυσικό.

Υπάρχουν διάφορα μεγέθη και σχήματα σιλικόνης, καθώς και μήκη. Ο πλαστικός χειρούργος θα είναι σε θέση να κρίνει ποιο είναι το κατάλληλο για εσάς με βάση τον σωματότυπο και το επιθυμητό αποτέλεσμα που επιθυμεί ο ασθενής.

Πώς είναι η διαδικασία ανάρρωσης;

Ο πόνος και οι μώλωπες θα υποχωρήσουν έπειτα από περίπου μια εβδομάδα. Ο γιατρός σας θα σας χορηγήσει παυσίπονα για τη μείωση του πόνου. Όσον αφορά το πρήξιμο, θα παραμείνει για τις πρώτες εβδομάδες. Θα χρειαστεί να φοράτε ειδικές κάλτσες συμπίεσης για περίπου έναν μήνα

Θα μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία σας λίγες ημέρες έπειτα από την επέμβαση. Οι ασθενείς επιστρέφουν πλήρως στις καθημερινές τους δραστηριότητες περίπου 2-4 εβδομάδες μετά την επέμβαση.

Διαβάστε ακόμη:

Πλαστική μύτης με λέιζερ: Μπορεί να διορθώσει τη μύτη;

Συνδακτυλία: Επαναφορά δαχτύλων χεριών και ποδιών

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.