Πλαστική ποδιών: Θεραπεία λιποαναρρόφησης

πλαστική ποδιών

Πώς μπορεί η πλαστική ποδιών, και πιο συγκεκριμένα, η θεραπεία της λιποαναρρόφησης να βοηθήσει με την βελτίωση της εμφάνισης τους; Πολλές γυναίκες, αλλά και άντρες δεν είναι πάντοτε ευχαριστημένοι με την όψη που έχουν τα πόδια τους. Υπάρχουν κάποιες περιοχές του σώματος που μπορεί να προκαλούν ανασφάλεια και σύγχυση. Οι κοιλιακοί, τα μπράτσα, και οι μηροί αποτελούν μια πρόκληση για να είναι καλοσχηματισμένοι.

Πολλές φορές, η ισορροπημένη διατροφή και η άσκηση δεν χαρίζουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αυτό μπορεί να ισχύει και για περιπτώσεις που μπορεί κάποιος να προχωρήσει σε μια μεγάλη απώλεια βάρους και να ανακαλύψει ότι υπάρχει συσσωρευμένο λίπος σε διάφορες περιοχές του σώματος. Είτε έχετε χάσει αρκετό βάρος, είτε απλά προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε τη συσσώρευση λίπους σε διάφορα σημεία στο σώμα σας, η λιποαναρρόφηση μπορεί να είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για εσάς. Αν το πρόβλημα είναι τα πόδια σας, τότε η πλαστική στα πόδια και πιο συγκεκριμένα η λιποαναρρόφηση μπορεί να σας βοηθήσει.

πλαστική ποδιών λιποαναρρόφηση

Πώς μπορεί να βοηθήσει η λιποαναρρόφηση;

Σε όποιο σημείο του σώματος κι αν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μια θεραπεία λιποαναρρόφησης, η διαδικασία είναι περίπου η ίδια. Το λίπος αφαιρείται προσεκτικά με τη χρήση εξειδικευμένων τεχνικών. Η διαδικασία θα σας βοηθήσει να μειώσετε τις αποθήκες λίπους από τους μηρούς. Με τη μέθοδο της λιποαναρρόφησης μπορεί να σμιλευθεί και η περιοχή ακριβώς κάτω από τους γλουτούς, το ρολό μπανάνας.

 

Μπορεί η λιποαναρρόφηση να εφαρμοστεί στις γάμπες;

Η πλαστική ποδιών, και πιο συγκεκριμένα η λιποαναρρόφηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο αντιμετώπισης του λίπους στις γάμπες και τους αστραγάλους. Συνηθισμένη περιοχή που πραγματοποιείται η θεραπεία είναι το σημείο που συσσωρεύεται λίπος κάτω από τα γόνατα. Η συσσώρευση λίπους στην περιοχή των γονάτων είναι δύσκολο αντιμετωπιστεί μόνο με διατροφή και άσκηση.

πλαστική ποδιών αποτελέσματα

Είναι η λιποαναρρόφηση κατάλληλη για εσάς;

Η λιποαναρρόφηση είναι κατάλληλη για τα πόδια σας αν δεν καταφέρατε να τα αντιμετωπίσετε από μόνοι σας. Καλό είναι να προχωρήσετε σε μια θεραπεία λιποαναρρόφησης αν η διατροφή και η άσκηση δε θα σας βοήθησαν να αποκτήσετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ανάρρωση από τη λιποαναρρόφηση

Στις περισσότερες περιπτώσεις που θα πραγματοποιηθεί πλαστική ποδιών, και πιο συγκεκριμένα λιποαναρρόφηση, θα μπορέσετε να επιστρέψετε σπίτι σας την ίδια μέρα με την επέμβαση. Θα σας δοθεί ένας ειδικό ένδυμα συμπίεσης για να φοράτε γύρω από τα σημεία που έγινε η θεραπεία, για ένα χρονικό διάστημα. Το διάστημα αυτό κυμαίνεται περίπου στις 3 εβδομάδες.

Ο γιατρός σας θα σας δώσει συγκεκριμένες οδηγίες ανάρρωσης, κατάλληλη για τον δικό σας οργανισμό και ανάγκες. Το διάστημα της ανάρρωσης θα είναι μεγαλύτερο αν έχετε πραγματοποιήσει θεραπεία σε διαφορετικά σημεία του ποδιού. Η εμφάνιση ουλών είναι ελάχιστη. Στην περίπτωση αυτή, οι ουλές θα εμφανιστούν στις μικρές περιοχές που έχουν γίνει οι τομές.

Πότε θα είναι ορατά τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα ορατά, ακόμη κι όταν θα φοράτε το ειδικό ένδυμα συμπίεσης. Με την πάροδο των εβδομάδων θα υποχωρήσει το πρήξιμο και θα μπορέσετε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Διαβάστε ακόμη:

Πλαστική χειρουργική: 2+1 μέθοδοι για πιο λεπτά πόδια

Λιποαναρρόφηση στα γόνατα: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.