Πλαστική χειρουργική βλεφάρων: Βελτιώνει την όραση;

πλαστική χειρουργική βλεφάρων

Η βλεφαροπλαστική, γνωστή και ως πλαστική χειρουργική βλεφάρων, ή πλαστική ματιών μπορεί να βελτιώσει την όραση στους ασθενείς που αντιμετωπίζουν πτώση βλεφάρων. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, τα άνω βλέφαρα ανυψώνονται, προκειμένου να μειωθεί η δυσκολία στην όραση. Αυτό στη συνέχεια δημιουργεί μια πιο νεανική εμφάνιση.

Πέρα από την αντιμετώπισης της πτώσης ή της χαλάρωσης των άνω βλεφάρων, η πλαστική χειρουργική μπορεί αν διορθώσει ζητήματα όπως το πρήξιμο και οι μαύροι κύκλοι γύρω από τα κάτω βλέφαρα για να μειωθεί μια πιο ξεκούραστη και ελκυστική εμφάνιση. Σε ορισμένες περιπτώσεις η επέμβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα τόσο στα άνω, όσο και στα κάτω βλέφαρα.

πλαστική χειρουργική βλεφάρων οφέλη

Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα;

Αμέσως μετά τη βλεφαροπλαστική, θα ξεκινήσετε να παρατηρείτε μια πιο ευχάριστη αισθητικά εμφάνιση. Οι ρυτίδες μπορούν να αφαιρεθούν, δίνοντας μια πιο χαρούμενη και χαμογελαστή όψη. Το πρήξιμο έπειτα από την πλαστική χειρουργική των βλεφάρων μπορεί να συνεχίσει να περιορίζει την όραση για αρκετές μέρες ή εβδομάδες.

Στους περισσότερους ασθενείς συστήνεται να πάρουν αρκετές ημέρες άδεια από τη δουλειά. Αυτό πραγματοποιείται προκειμένου να μην κουράσουν τα μάτια τους και να περιορίσουν πιθανές επιπλοκές. Καθώς υποχωρεί το πρήξιμο, οι ασθενείς θα αρχίσουν να παρατηρούν σταδιακή βελτίωση στην όραση τους.

Πόση διάρκεια έχουν τα αποτελέσματα;

Στις περισσότερες περιπτώσεις οι ασθενείς παρατηρούν αποτελέσματα από την πρώτη μέρα της επέμβασης. Οι άνδρες και οι γυναίκες που δεν είναι καπνιστές και δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας στην περιοχή των ματιών βλέπουν άμεσα αποτελέσματα.

Με πληροφορίες από: specialtyaestheticsurgery.com, centrefars.com

Διαβάστε ακόμη:

Ανάρρωση μετά από αποκατάσταση μαστού: Τι να προσέξετε

Πλαστική χειρουργική για αφαίρεση ελιάς: Τι περιλαμβάνει;

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.