Θεραπεία Dermapen: Τι αποτελέσματα έχει;

dermapen αποτελέσματα

Τι αποτελέσματα έχει η θεραπεία Dermapen; Το Dermapen αποτελεί μια microneedling θεραπεία με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας, που ενισχύει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου στην επιδερμίδα. Χάρη στη θεραπεία παρατηρείται μείωση της εμφάνισης των ουλών, των σημαδιών ακμής, των ρυτίδων, των πανάδων. Παρατηρείται ακόμη και ανανέωση της επιδερμίδας.

Ποια οφέλη έχει το Dermapen;

Το Dermapen έχει θετικά αποτελέσματα στην μείωση των σημαδιών ακμής και των ατελειών της επιδερμίδας. Το μεγαλύτερο όφελος που προσφέρει είναι η συνολική βελτίωση του τόνου και της δομής της επιδερμίδας. Η εμφάνιση των πόρων είναι λιγότερο ορατή, με τη μείωση των επιφανειακών ρυτίδων.

Πώς λειτουργεί η θεραπεία;

To Dermapen λειτουργεί με τη μέθοδο διάτρησης της επιδερμίδας. Το dermapen εφαρμόζει microneedles για να κινείται στην επιδερμίδα. Ο μηχανισμός μέσα στην συσκευή συμβάλλει στην ενεργοποίηση του υγιούς κολλαγόνου της επιδερμίδας. Εξαιτίας των μικρών διατρήσεων της επιδερμίδας, τα θρεπτικά συστατικά απορροφώνται από τις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας. Η διαδικασία είναι γρήγορη. Επομένως δεν πραγματοποιείται ζημιά στις στοιβάδες της επιδερμίδας.

dermapen αποτελέσματα θεραπεία

Πόση διάρκεια έχουν τα αποτελέσματα από τη θεραπεία Dermapen;

Τα αποτελέσματα από τη θεραπεία Dermapen μπορούν να διαρκέσουν και μήνες. Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ορατά έως και 8 εβδομάδες έπειτα από τη θεραπεία. Τα αποτελέσματα είναι ορατά έπειτα από την πρώτη συνεδρία.

Για τη μέγιστη διάρκεια των αποτελεσμάτων συστήνεται να πραγματοποιηθούν 4-6  συνεδρίες, με διάστημα 4-6 εβδομάδες στην κάθε συνεδρία. Η επιδερμίδα έχει την ικανότητα να αναρρώνει μέσα σε διάστημα 45 ημερών. Τα πλήρη αποτελέσματα της σύσφιξης της επιδερμίδας θα γίνουν πλήρως ορατά 6 μήνες έπειτα από την τελευταία συνεδρία.

Με πληροφορίες από: cadoganclinic.com

Διαβάστε ακόμη:

EMS Sculpting: Τι είναι και τι προσφέρει;

Πλαστική ουλών: Τι είναι η θεραπεία Dermabrasion;

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.