Στήθος έπειτα από πλαστική: Πότε υποχωρεί το πρήξιμο;

στήθος έπειτα από πλαστική

Στήθος έπειτα από πλαστική: Πότε υποχωρεί το πρήξιμο; Η πλαστική στο στήθος, και πιο συγκεκριμένα η αυξητική, είναι η ιδανική επέμβαση για τις γυναίκες που επιθυμούν την αύξηση του και την απόκτηση καλύτερου σχήματος του στήθους τους. Ένας πλαστικός χειρούργος πραγματοποιεί αύξηση στήθους με την τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης ή φυσιολογικού ορού. Η εύρεση του κατάλληλου πλαστικού χειρουργού θα σας βοηθήσει να έχετε αυτοπεποίθηση για την επέμβαση, αλλά και για την ανάρρωση. Είναι λογικό έπειτα από την επέμβαση να εμφανιστεί πρήξιμο. Πότε όμως υποχωρεί το πρήξιμο έπειτα από την πλαστική επέμβαση;

Σχετικά με την ανάρρωση έπειτα από την πλαστική στήθους

Παρά το γεγονός ότι ένας καλός χειρούργος μπορεί να συμβάλλει στην μείωση των άβολων παρενεργειών, οι περισσότεροι ασθενείς νιώθουν πρησμένο το στήθος τους έπειτα από την επέμβαση. Καθώς η πλαστική στήθους αποτελεί μια μεγάλη επέμβαση, χρειάζεται και αρκετός χρόνος για ξεκούραση και ανάρρωση. Οι ασθενείς μπορούν να κάνουν μικρές βόλτες στο σπίτι για να ενισχύσουν την κυκλοφορία του αίματος. Ωστόσο, αποφύγετε να σηκώσετε βάρος ή να πραγματοποιήσετε έντονη σωματική άσκηση, έως ότου το επιτρέψει ο γιατρός τους.

στήθος έπειτα από πλαστική θεραπεία

Το πρήξιμο έπειτα από την πλαστική χειρουργική στήθους

Πότε υποχωρεί το πρήξιμο; Συνήθως, θα εμφανίσετε πολύ πρήξιμο στις πρώτες 3-4 ημέρες έπειτα από την επέμβαση. Βέβαια, μπορεί να παρατηρήσετε ήπιο πρήξιμο γύρω από το στήθος για αρκετές εβδομάδες. Η τήρηση των οδηγιών του πλαστικού χειρουργού θα βοηθήσει στην μείωση αυτού του χρονικού διαστήματος, αλλά και στο να νιώσετε πιο άνετα.

Θα πρέπει να πίνετε αρκετά υγρά και να μένετε ενυδατωμένες καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ανάρρωσης. Το νερό και τα θρεπτικά συστατικά συμβάλλουν στη γρήγορη και αποτελεσματική ανάρρωση. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε ζητήματα όπως έντονους πόνους, σημάδια μόλυνσης, αιμορραγία ή το πρήξιμο δεν υποχωρεί με την πάροδο των εβδομάδων, επικοινωνήστε με τον πλαστικό σας χειρούργο. Θα σας κατευθύνει σχετικά ε τα επόμενα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Διαβάστε ακόμη:

Γυναικείο στήθος: Φωτογραφίες πριν και μετά την πλαστική χειρουργική

Juvederm fillers: Τι προσφέρουν στο πρόσωπο

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.