Στήθος: Αύξηση με λιπομεταφορά

λιπομεταφορά αυξητική στήθους

Αν θέλετε να αυξήσετε το μέγεθος και να βελτιώσετε το σχήμα του στήθους σας, έχετε μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές. Ενώ τα ενθέματα στήθους είναι μια από τις πιο συνηθισμένες μεθόδους που χρησιμοποιούνται για να ενισχύσουν την εμφάνιση του στήθους σας, αυτή η τεχνική δεν είναι για όλους. Αν προτιμάτε να αποφύγετε να τοποθετήσετε ένα ξένο σώμα (όπως ένα ένθεμα σιλικόνης) στο σώμα σας, η αυξητική στήθους με λιπομεταφορά σας παρέχει μια φυσική εναλλακτική.

Αυτή η διαδικασία γίνεται με λιποαναρρόφηση για να πάρει λίπος από μια περιοχή «δωρητή» του σώματος σας. Συνήθως οι «δωρητές» είναι η κοιλιά, η πλάτη, η γλουτοί ή οι μηροί. Αυτό το λίπος υποβάλλεται σε επεξεργασία και τοποθετείται στο στήθος σας για να πετύχετε την επιθυμητή σας εμφάνιση. Η αυξητική στήθους με λιπομεταφορά δίνει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

λιπομεταφορά αύξηση στήθους

Ενθέματα vs λιπομεταφορά

Η αυξητική στήθους πραγματοποιείται με ενθέματα σιλικόνης. Αυτή η μέθοδος χαρίζει όμορφο αποτέλεσμα που ενισχύει το μέγεθος και το σχήμα του στήθους σας. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα από τη χρήση ενθεμάτων.

 • Ίσως χρειαστεί αντικατάσταση ενθεμάτων ή μια επαναληπτική θεραπεία έπειτα από 10-20 χρόνια, καθώς τα ενθέματα μπορεί να αρχίσουν να εξασθενούν
 • Αν και μπορεί να γίνει πολύ σπάνια, μπορεί να βιώσετε επιπλοκές, όπως σχηματισμό ρικνωτικής κάψας
 • Για τις γυναίκες που έχουν πολύ μικρούς μαστούς, μπορεί να είναι δύσκολο να πετύχουν αποτελέσματα που να δείχνουν φυσικά με ενθέματα

Η αυξητική στήθους με λιπομεταφορά μειώνει αυτά τα ζητήματα. Η λιπομεταφορά δίνει μόνιμα αποτελέσματα που δεν απαιτούν επαναληπτική θεραπεία. Πολλές από τις επιπλοκές μπορούν να αποφευχθούν επειδή θα χρησιμοποιηθεί λίπος από το σώμα σας. Επιπλέον, επειδή χρησιμοποιείτε μια φυσική μέθοδο ενίσχυσης, το νέο στήθος δείχνει φυσικό, ακόμη και αν οι μαστοί είναι μικροί από τη φύση τους.

λιπομεταφορά

 

Οφέλη της αυξητικής στήθους με λιπομεταφορά

Αυτή η μέθοδος ενίσχυσης στήθους έχει διάφορα οφέλη:

 • Είναι πιο ασφαλής και φυσική μέθοδος
 • Χρησιμοποιείται λίπος από το δικό σας σώμα, που μειώνεται ο κίνδυνος αλλεργικής αντίδρασης που μπορεί να πραγματοποιηθεί όταν το ένθεμα τοποθετείται στο σώμα
 • Έχει μακροχρόνια διάρκεια και πιο φυσικά αποτελέσματα
 • Είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία με λίγες παρενέργειες και μικρότερο διάστημα ανάρρωσης
 • Κάνετε μια επιπλέον θεραπεία στο σώμα, καθώς το λίπος αφαιρείται από το σώμα με λιποαναρρόφηση
 • Δε δημιουργούνται ουλές

Καταλληλόλητα υποψηφίου

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι για την αυξητική στήθους με λιπομεταφορά:

 • Είναι σε καλή κατάσταση υγείας
 • Έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες για το αποτέλεσμα της θεραπείας
 • Επιθυμούν μια πιο ήπια αύξηση στο στήθος τους
 • Έχουν επαρκή ποσότητα λίπους σε άλλες περιοχές του σώματος για να αντλήσει ο γιατρός για τη θεραπεία

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι υπάρχουν περιορισμοί στην αύξηση του στήθους με λιπομεταφορά. Αν επιθυμείτε μια μεγάλη αλλαγή στο μέγεθος του στήθους σας, τα ενθέματα μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή.

Επιπλέον αυξητική στήθους με μεταφορά λίπους δε θα αντιμετωπίσει προβλήματα χαλάρωσης. Αν αυτός είναι ένας από τους στόχους σας, ίσως χρειαστεί μαζί με την αυξητική να προχωρήσετε και σε μια θεραπεία ανόρθωσης στήθους για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμη:

Μείωση στήθους: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Γυναικείο στήθος: Τα νέα trends της χειρουργικής