Μείωση του στήθους: Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία;

μείωση του στήθους

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για τη μείωση του στήθους; Η απάντηση περιλαμβάνει την αξιολόγηση διάφορων παραγόντων. Συνήθως, οι γυναίκες που επιλέγουν τη μείωση του στήθους τους έχουν φυσικό μεγάλο στήθος, το οποίο τους προκαλεί διάφορα ζητήματα υγείας. Μερικά από αυτά είναι πόνος στον αυχένα, στη μέση, τους ώμους. Ακόμη, το μεγάλο στήθος προκαλεί πόνο στους ώμους από τις τιράντες, αλλά και ημικρανίες. Η επέμβαση μείωσης ανακουφίζει από τον πόνο και χαρίζει ανακούφιση και άνεση.

Μέγεθος στήθους

Οι περισσότερες γυναίκες αντιμετωπίζουν αυξομειώσεις στο στήθος τους εξαιτίας των ορμονικών αλλαγών, της εγκυμοσύνης ή της εμμηνόπαυσης. Αυτές οι αλλαγές αυξάνουν το μέγεθος του στήθους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν οι γυναίκες αποφασίζουν τη μείωση του στήθους τους και περνούν αυτές τις αλλαγές, έρχονται αντιμέτωπες με το παλιό μέγεθος του στήθους τους. Το επιθυμητό μέγεθος αποτελεί μια προσωπική επιλογή.

μείωση του στήθους ηλικία

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία;

Με βάση διάφορους παράγοντες, ορισμένες γυναίκες είναι κατάλληλες υποψήφιοι σε αρκετά νεαρή ηλικία, περίπου 16 ετών και πάνω, εφόσον το στήθος έχει ολοκληρώσει την ανάπτυξη του. Ωστόσο, η επέμβαση δεν αφορά μόνο γυναίκες νεαρής ηλικίας. Η μείωση του στήθους αποτελεί μια δημοφιλή επέμβαση στις γυναίκες που διανύουν τις δεκαετίες των 50-60 ετών, εξαιτίας των ορμονικών αλλαγών και της πιθανής αύξησης του βάρους από την εμμηνόπαυση.

Επίσκεψη σε έναν πλαστικό χειρουργό

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθορίζουν την κατάλληλη ηλικία για την μείωση στήθους. Ο κάθε ασθενής είναι διαφορετικός. Επομένως, ένας μόνο αριθμός δεν καλύπτει την απάντηση. Η επίσκεψη σε έναν έμπειρο πλαστικό χειρουργό, αλλά και η προσωπική εξέταση θα καθορίζει το κατάλληλο χρονικό διάστημα για να προχωρήσετε στην επέμβαση.

Με πληροφορίες από: drreneecomizio.com

Διαβάστε ακόμη:

Μείωση στήθους: Μπορεί να μεγαλώσει εκ νέου μετά την πλαστική;

Πλαστική χειρουργική- Αυξητική στήθους: Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία;

 

 

 

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.