Μείωση θηλής: Για ποιους είναι κατάλληλη;

μείωση θηλής

Μείωση θηλής: Τι είναι και τι περιλαμβάνει; Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με τις περισσότερες αισθητικές επεμβάσεις του στήθους, όπως την αυξητική. Ωστόσο, μια επέμβαση, για την οποία δε γίνεται λόγος τόσο συχνά είναι η μείωση της θηλής. Υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους δεν αρέσει το μέγεθος, η εμφάνιση ή η συμμετρία των θηλών τους. Για αυτό το λόγο, καταφεύγουν σε αυτή την επέμβαση.

Τι είναι η μείωση θηλής;

Η μείωση θηλής είναι μια χειρουργική επέμβαση ειδικά σχεδιασμένη για την αλλαγή του μεγέθους, του σχήματος και άλλων χαρακτηριστικών της θηλής. Έτσι, οι ασθενείς αποκτούν καλύτερη συμμετρία, αλλά και συνολική βελτίωση της εμφάνισης των θηλών τους. Σε πολλές περιπτώσεις, οι ασθενείς, πραγματοποιούν και μείωση της περιθηλάιας, για την συνολική αισθητική βελτίωση της περιοχής.

Γιατί κάποιος να προχωρήσει στη θεραπεία;

Για τους περισσότερους ασθενείς, η μείωση θηλής είναι  μια καθαρά αισθητική θεραπεία. Αρκετοί μάλιστα επιθυμούν μια αλλαγή σε αυτά τα χαρακτηριστικά. Οι λόγοι που οδηγούν σε αυτή τη δυσαρέσκεια περιλαμβάνουν:

  • Πολύ μακριές θηλές
  • Θηλές πολύ μεγάλες
  • Μεγάλη ορατότητα των θηλών κάτω από τα ρούχα
  • Χαλάρωση
  • Πληγές ή διαστολή των θηλών έπειτα από θηλασμό
  • Πολύ μεγάλη περιθηλαία σε διάμετρο
  • Ασυμμετρία ανάμεσα στις θηλές

μείωση θηλής θεραπεία

Είναι πιθανή η μείωση της θηλής σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες στήθους;

Η απάντηση είναι θετική. Ορισμένοι ασθενείς προχωρούν σε αυτή τη θεραπεία σε συνδυασμό με κάποια άλλη θεραπεία στήθους, όπως για παράδειγμα την αυξητική ή την ανόρθωση στήθους. Σε περίπτωση συνδυασμού των θεραπειών, το αποτέλεσμα είναι η συνολική αναδόμηση του στήθους.

Μείωση θηλής και άνδρες: Είναι εφικτή;

Φυσικά. Όπως και οι γυναίκες, έτσι και οι άνδρες έχουν ανησυχίες σχετικά με το μέγεθος, το σχήμα και τη συμμετρία των θηλών τους. Στην πραγματικότητα, καθώς δεν χρησιμοποιούν σουτιέν, οι μεγάλες θηλές και η περιθηλαία τους προκαλεί ανησυχία για την εμφάνιση τους κάτω από τα ρούχα.

Με πληροφορίες από: austin-weston.com

Διαβάστε ακόμη:

Πλαστική για ανόρθωση στήθους: Επιδιορθώνει αλλαγές εγκυμοσύνης;

Ανόρθωση στήθους: 2+1 tips για φυσικά αποτελέσματα

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.