Μεγάλο στήθος μείωση: Τι προσφέρει μακροπρόθεσμα;

μεγάλο στήθος μείωση

Μεγάλο στήθος και μείωση: Πώς μπορεί να ωφελήσει μακροπρόθεσμα; Σε περίπτωση που δε νιώθετε άνετα με το μεγάλο σας στήθος, είτε επειδή αντιμετωπίζετε σωματικό πόνο, είτε επειδή σας επηρεάζει την αυτοπεποίθηση, ίσως έχετε σκεφτεί την μείωση στήθους. Είναι όμως η κατάλληλη θεραπεία; Το παρακάτω κείμενο θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε.

Πώς λειτουργεί η θεραπεία μείωσης στήθους;

Η μείωση για το μεγάλο στήθος, ή η μείωση στήθους όπως είναι πιο γνωστή, αφαιρεί την περίσσεια λίπους, ιστού και επιδερμίδας για τη μείωση του μεγέθους και του βάρους του στήθους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η λιποαναρρόφηση αποτελεί μέρος της θεραπείας. Η επικοινωνία με έναν πλαστικό χειρουργό κρίνει καλύτερα την καταλληλότητα του υποψηφίου, καθώς και την ασφαλέστερη μέθοδο θεραπείας.

Γιατί οι γυναίκες με μεγάλο στήθος επιλέγουν τη μείωση του;

Οι γυναίκες με μεγάλο ή βαρύ στήθος αντιμετωπίζουν συχνά διάφορα ζητήματα. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν:

  • Χρόνιους πόνους στον αυχένα και τη μέση, εξαιτίας του βάρους του στήθους τους
  • Πόνους στα νεύρα
  • Δυσφορία και πόνο κατά την άσκηση ή κάποια άλλη σωματική δραστηριότητα
  • Ερεθισμό της επιδερμίδας στην περιοχή κάτω από το στήθος

Επιπρόσθετα με αυτά τα ζητήματα, πολλές γυναίκες έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση εξαιτίας του μεγάλου ή δυσανάλογου στήθους τους. Αυτά τα ζητήματα ξεκινούν κατά την εφηβεία, και, σε περίπτωση μη έγκαιρης παρέμβασης, μπορούν να οδηγήσουν σε μακροχρόνια προβλήματα.

μείωση μεγάλο στήθος

Τι οφέλη έχει η μείωση στο μεγάλο στήθος;

Έπειτα από την επέμβαση μείωσης στήθους, μια γυναίκα αντιμετωπίζει διάφορα μακροχρόνια οφέλη, καθώς και βελτίωση στην καθημερινότητα της. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν:

  1. Μείωση χρόνιων πόνων

Οι γυναίκες με μεγάλο στήθος συχνά αντιμετωπίζουν πόνο στους ώμους, τον αυχένα, τη μέση και την πλάτη. Με την αφαίρεση του πρόσθετου βάρους, ο πόνος υποχωρεί.

  1. Ανακούφιση του πόνου των νεύρων

Καθώς οι ώμοι δεν «κινούνται προς τα μπροστά», δεν προκαλούν πόνο στα νεύρα, που συνοδεύει μούδιασμα ή «τρέμουλο».

  1. Πιο δραστήριο τρόπο ζωής

Με πιο μικρό στήθος, μπορείτε πιο άνετα να απολαύσετε την αερόβια άσκηση, καθώς και άλλα είδη δραστηριοτήτων. Ακόμη, η εύρεση των κατάλληλων εσωρούχων είναι πιο εύκολη.

  1. Πιο ποιοτικός ύπνος

Πολύ συχνά, οι γυναίκες με μεγάλο στήθος δυσκολεύονται να βρουν μια βολική στάση για τον ύπνο. Έπειτα από τη θεραπεία για τη μείωση του, η εύρεση μιας πιο βολικής στάσης για τον ύπνο είναι πιο εύκολη, χωρίς την ανάγκη χρήσης κάποιου σουτιέν ή sports bra.

  1. Βελτίωση της αυτοπεποίθησης

Σε περίπτωση που δε νιώθετε άνετα με το στήθος σας, η μείωση του βελτιώνει την συναισθηματική ποιότητα ζωής. Η εύρεση ρούχων είναι πιο εύκολη, ενώ η επισκέψεις στην παραλία είναι πιο ανέμελες, χωρίς την ανησυχία πιθανών «ατυχημάτων».

Με πληροφορίες από: northraleighplasticsurgery.com

Διαβάστε ακόμη:

Μείωση στο στήθος: Απαλλαγή από επιβάρυνση μέσης

Μείωση θηλής: Για ποιους είναι κατάλληλη;

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.