Αυξητική στήθους: Τι οφέλη έχει η πλαστική;

αυξητική στήθους πλαστική

Τι οφέλη μπορεί να έχει η πλαστική για την αυξητική στήθους; Για πολλές γυναίκες το στήθος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισης τους. Είτε είναι μεγάλο, μικρό, ή μυτερό, η γνώμη που μπορεί να έχει μια γυναίκα για το στήθος της, μπορεί να έχει επίδραση και σε άλλες πτυχές της ζωής και της καθημερινότητας της, όπως την ένδυση ή τις προσωπικές της σχέσης. Αυτός είναι και ο λόγος που μια γυναίκα, σε όποια φάση της ζωής της μπορεί να βρίσκεται, αναζητά τρόπους να βελτιώσει το στήθος της. Ποια οφέλη μπορεί να έχει η πλαστική για την αυξητική στήθους;

  1. Καλύτερη συμμετρία στήθους

Πολλές γυναίκες έχουν στήθος που δεν είναι συμμετρικό. Ένας μαστός μπορεί να είναι μεγαλύτερος από τον άλλο. Οι θηλές μπορεί να «δείχνουν» σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Το στήθος μπορεί ακόμη να έχει διαφορετικά μεγέθη. Ή, ο ένας μαστός να βρίσκεται σε ανώτερη ή χαμηλότερη θέση από τον άλλο. Έπειτα από την πλαστική στήθους, οι μαστοί βρίσκονται σε ισορροπία μεταξύ τους, όπως και οι θηλές.

αυξητική στήθους πλαστική οφέλη

  1. Μεγαλύτερος όγκος και καμπύλες

Ορισμένες γυναίκες γεννιούνται με στήθος που είναι από τη φύση του μικρό και δεν παρέχει τις απαιτούμενες καμπύλες για το σωματότυπο τους. Τα ενθέματα στήθους προσδίδουν όγκο σε αυτό το σημείο του σώματος. Αυτός είναι και ο λόγος που η αυξητική στήθους είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να δώστε πιο ωραίες καμπύλες στο σώμα σας. Είτε επιθυμείτε να αλλάξετε μέγεθος στήθους, είτε να «γεμίσετε» με πιο ωραίο τρόπο τα ρούχα σας, η πλαστική για την αυξητική στήθους μπορεί να σας δώσει τη νέα εμφάνιση και το σχήμα που ζητάτε.

  1. Αποκατάσταση στήθους έπειτα από εγκυμοσύνη

Είτε επιλέξετε να θηλάσετε είτε όχι, το στήθος δείχνει τελείως διαφορετικό έπειτα από την εγκυμοσύνη. Το στήθος, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και έπειτα από τη γέννα είναι τελείως διαφορετικό. Όταν όμως περάσει η εγκυμοσύνη, ίσως ξεκινήσει η περίοδος της χαλάρωσης. Οι πολλές εγκυμοσύνες μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την εμφάνιση του στήθους. Τα ενθέματα έπειτα από την επέμβαση, μπορούν να αποκαταστήσουν μερικά κενά έπειτα από την εγκυμοσύνη, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του όγκου του στήθους.

  1. Νέες ενδυματολογικές επιλογές

Το νέο στήθος σημαίνει νέο σχήμα και νέο τρόπο να φορέσετε τα ρούχα σας. Ίσως βρίσκετε ότι τα παλιάς σας ρούχα δεν δείχνουν το ίδιο πάνω σας. Ίσως έχετε την ευκαιρία να φορέσετε ρούχα τα οποία δεν είχατε πριν την ευκαιρία να φορέσετε. Η πλαστική επέμβαση για την αυξητική στήθους θα σας ανοίξει νέους τρόπους για να δείξετε το σώμα σας.

αυξητική στήθους πλαστική επέμβαση

  1. Μια πιο νεανική εμφάνιση

Με την πάροδο του χρόνου, το στήθος εμφανίζει χαλάρωση και χάνει τον όγκο της. Αυτό συμβαίνει σε κάθε γυναίκα. Η χαλάρωση του στήθους ή η έλλειψη όγκου σχετίζεται με τη γήρανση. Όταν το στήθος δείχνει πιο γεμάτο, μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την εμφάνιση του. Η πλαστική για την αυξητική του στήθους μπορεί να σας δώσει μια πιο νεανική εμφάνιση και να σας δώσει καλύτερη στάση σώματος.

  1. Βελτίωση της αυτοπεποίθησης

Η πλειοψηφία των γυναικών που υπόκεινται σε πλαστική για την αυξητική στήθους νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό τους. Η αυτοπεποίθηση μπορεί να αυξήσει τόσο την ψυχολογική, όσο και τη σωματική υγεία. Όταν νιώθει κάποιος καλά με το σώμα του, μπορεί να το φροντίσει καλύτερα και να απολαύσει τη συνολική του υγεία.

Με πληροφορίες από: kittoplasticsurgery.com, okanaganhealthsurgical.ca, manhattanbeachplasticsurgery.com

Διαβάστε ακόμη:

Πλαστική χειρουργική στήθους: Αύξηση με μικρά ενθέματα

Πλαστική στήθους: Tips να επιλέξετε τα κατάλληλα μεγέθη

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.