Πλαστική χειρουργική στήθους: Αύξηση με μικρά ενθέματα

πλαστική χειρουργική αύξηση στήθους

Είναι αποτελεσματική η πλαστική χειρουργική στήθους για την αύξηση του με μικρά ενθέματα; Για πολλά χρόνια τώρα, υπήρχε μια παρανόηση στο μυαλό πολλών γυναικών για ένα μεγαλύτερο και πιο ογκώδες στήθος. Ενώ πολλά ενθέματα σας βοηθούν να πετύχετε μια συγκεκριμένη φιγούρα, το αποτέλεσμα εξαρτάται από τους στόχους που έχετε θέσει. Ίσως η πλαστική χειρουργική για την αύξηση στήθους με μικρά ενθέματα να είναι μια καλύτερη εναλλακτική.

Τι περιλαμβάνει η αύξηση στήθους με μικρά ενθέματα;

Όταν ακούτε για την αύξηση στήθους, ίσως έχετε στο μυαλό σας τα αρκετά μεγάλα και πλούσια ενθέματα στήθους, που είναι αρκετά εμφανές ότι δεν είναι φυσικά. Ωστόσο, αυτό το είδος ενθεμάτων δεν είναι κατάλληλο για όλους. Για παράδειγμα, οι γυναίκες με πιο λεπτεπίλεπτο και μικρόσωμο σωματότυπο τείνουν να αποφεύγουν τα μεγάλα ενθέματα. Ο λόγος είναι ότι το νέο στήθος τους θα είναι σε δυσαναλογία με το υπόλοιπο σώμα.

πλαστική χειρουργική αύξηση στήθους μικρά ενθέματα

Ποια είναι τα οφέλη που έχει η πλαστική στήθους με μικρά ενθέματα;

Η αυξητική στήθους με μικρά ενθέματα συμβάλλει στην αναζωογόνηση του στήθους και έχει διάφορα οφέλη σε σχέση με την κλασσική αυξητική στήθους. Μερικά από αυτές είναι:

  • Συμβάλλει στην επίτευξη ενός πιο πλούσιου στήθους χωρίς να είναι δυσανάλογο με το υπόλοιπο σώμα
  • Συμβάλλει στην επίτευξη μιας φυσικής ενίσχυσης του στήθους
  • Αποφεύγονται τα προβλήματα που σχετίζονται με σωματικό πόνο και κοινωνικές ανησυχίες που σχετίζονται με το στήθος μεγάλου μεγέθους
  • Μειώνεται η πιθανότητα εμφάνισης παρενεργειών

Μπορεί να χαρίσει φυσικά αποτελέσματα;

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η πλαστική χειρουργική για την αύξηση του στήθους με μικρά ενθέματα ταιριάζει περισσότερο στις γυναίκες με πιο λεπτή εμφάνιση. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτές οι γυναίκες κατάλληλοι υποψήφιοι για τη θεραπεία. Η επέμβαση είναι κατάλληλη για όσους επιθυμούν ένα καλύτερο σχήμα στο στήθος τους με περισσότερο φυσικά αποτελέσματα.

πλαστική χειρουργική αύξηση στήθους μικρά

Γιατί τα πιο μικρά ενθέματα είναι περισσότερο κατάλληλα για ορισμένες γυναίκες;

Ίσως έχετε ακούσει τη φράση less is more. Αυτό εφαρμόζεται μερικές φορές και στο στήθος. Οι ασθενείς που έχουν προχωρήσει σε μείωση στήθους μπορούν να εκφράσουν τις δυσκολίες και τις ανησυχίες που αντιμετώπισαν με ένα μεγάλο στήθος. Το στήθος εξάλλου έχει πολλά μεγέθη. Άλλοι προτιμούν πιο μεγάλο στήθος, ενώ άλλοι ένα πιο ήπιο και φυσικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, πολλές γυναίκες που ασχολούνται με τον αθλητισμό ή έχουν μια αρκετά δραστήρια καθημερινότητα, επιλέγουν μικρότερα ενθέματα, που είναι περισσότερο κατάλληλα για την καθημερινότητα τους.

Με πληροφορίες από: drmarkgittos.co.nz, goldcoastplasticsurgery.com.au

Διαβάστε ακόμη:

Πλαστική στήθους: Tips να επιλέξετε τα κατάλληλα μεγέθη

Πλαστική στήθους: Tips για να πετύχετε φυσικό αποτέλεσμα

 

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.