Πλαστική στα μπράτσα: Τι θα πρέπει να προσέξετε

πλαστική στα μπράτσα

Τι θα πρέπει να προσέξετε αν θέλετε να προχωρήσετε σε μια πλαστική επέμβαση στα μπράτσα; Ίσως είστε καλή σωματική κατάσταση και κατάσταση υγείας, αλλά η επιδερμίδα σας δεν είναι όσο ελαστική ήταν κάποτε. Ή μπορεί να είχατε τα επιθυμητά αποτελέσματα έπειτα από μεγάλη απώλεια βάρους. Όπως και να έχει, βλέπετε αποτελέσματα που δε σας αρέσουν. Δηλαδή χαλάρωση στην επιδερμίδα σας στην περιοχή των μπράτσων.

Για αυτούς τους λόγους, πολλοί είναι αυτοί που σκέφτονται να προχωρήσουν σε μια πλαστική επέμβαση στα μπράτσα, και πιο συγκεκριμένα στην ανόρθωση των μπράτσων.

Πώς θα βοηθήσει η πλαστική στα μπράτσα και πιο συγκεκριμένα η ανόρθωση;

Η αλλαγή του σωματικού βάρους δεν είναι η μόνη που έχει αυτή την επίδραση. Με την πάροδο του χρόνου, η επιδερμίδα αποκτά μεγαλύτερη χαλάρωση, δημιουργώντας «σακούλες» κάτω από τα χέρια. Σε αυτή την περίπτωση, η πλαστική στα μπράτσα, ή όπως ονομάζεται βραχιονοπλαστική, μπορεί να δημιουργήσει καλύτερο σχηματισμό σε αυτή την περιοχή των χεριών.

πλαστική στα μπράτσα ανάρρωση

Τι να περιμένετε από την επέμβαση;

Αν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε βραχιονοπλαστική, η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί υπό γενική αναισθησία. Ο χειρούργος θα αφαιρέσει λίπος και περίσσεια επιδερμίδας από την εσωτερική πλευρά των χεριών. Η επέμβαση διαρκεί περίπου 2-3 ώρες. Στη συνέχεια, μπορεί να χρειαστεί να φορέσετε έναν ιμάντα συμπίεσης που θα σας βοηθήσει να ελέγξετε το πρήξιμο. Μπορείτε να συνεχίσετε τις απλές δραστηριότητες μέσα σε λίγες ημέρες. Μπορείτε εύκολα να επιστρέψετε στην έντονη σωματική άσκηση έπειτα από 3-4 εβδομάδες.

Γιατί δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα η λιποαναρρόφηση;

Αν έχετε αρκετή περίσσεια επιδερμίδας, αλλά το λίπος διατηρεί σφιχτή την επιδερμίδα, η ανόρθωση των μπράτσων σε συνδυασμό με την λιποαναρρόφηση μπορεί να είναι η λύση. Για τους περισσότερους ασθενείς, η ανόρθωση των μπράτσων και όχι η λιποαναρρόφηση είναι η καλύτερη λύση για την χαλάρωση.

Επιπλέον, στην πλαστική στα μπράτσα και πιο συγκεκριμένα στην ανόρθωση, υπάρχει μια ποσότητα εμφάνισης ουλών. Ωστόσο, ακόμη και με την εμφάνιση κάποιας ουλής, οι περισσότεροι ασθενείς μένουν ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.

πλαστική στα μπράτσα θεραπεία

Τι θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους οι ασθενείς;

Οι ασθενείς θα πρέπει να έχουν ρεαλιστικούς στόχους σχετικά με τα αποτελέσματα της επέμβασης, καθώς και ποια θεραπεία είναι κατάλληλη για αυτούς. Με την βραχιονοπλαστική, η αφαίρεση της επιδερμίδας και του λίπους επιδιορθώνει τη βασική ανησυχία των περισσότερων ασθενών, βελτιώνοντας την εμφάνιση τους.

Υπάρχει πιθανότητα εμφάνισης παρενεργειών;

Όπως και με κάθε χειρουργική επέμβαση, υπάρχουν πιθανές επιπλοκές. Μη διστάσετε να τις συζητήσετε με τον πλαστικό σας χειρούργο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ανόρθωση χεριών είναι απόλυτα ασφαλής. Αν όμως αντιμετωπίζετε και άλλα ζητήματα υγείας, θα πρέπει να αποφύγετε θεραπείες που απαιτούν ολική  αναισθησία.

Διαβάστε ακόμη:

Μπότοξ στο λαιμό: Τι είναι το Nefertiti Neck Lift;

Πλαστική επέμβαση: 8+1 πιο δημοφιλείς θεραπείες

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.