Πλαστική επέμβαση γλουτών: Οφέλη τοποθέτησης ενθεμάτων

πλαστική επέμβαση γλουτών

Ποιος είναι ο λόγος που η πλαστική επέμβαση των γλουτών έχει αποκτήσει τόση δημοτικότητα; Οι στρόγγυλοι, καλοσχηματισμένοι γλουτοί είναι ένα σημάδι νεότητας και νεότητας. Με την πάροδο του χρόνου οι γλουτοί γίνονται μικρότεροι, πιο επίπεδοι και αρχίζουν να «πέφτουν». Οι πιο επίπεδοι γλουτοί, ακόμη και σε ανθρώπους μικρότερης ηλικίας, δίνουν μια μεγαλύτερη όψη και είναι λιγότερο ελκυστικοί. Η εμφάνιση των γλουτών εξαρτάται από την διανομή του λίπους και τα γονίδια ενός ασθενή. Πολλοί είναι οι ασθενείς που γονιδιακά δεν έχουν αρκετό λίπος στην περιοχή των γλουτών. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι που μπορεί να ενισχυθεί η εμφάνιση των γλουτών, και να αποκτήσουν ένα πιο στρόγγυλο ή μεγαλύτερο σχήμα. Η θεραπεία ονομάζεται αλλιώς και Brazilian Butt Lift.

Πώς πραγματοποιείται η πλαστική επέμβαση των γλουτών;

Οι γλουτοί μπορούν να μεγαλώσουν είτε με ενθέματα, είτε με λιπομεταφορά. Η λιπομεταφορά στους γλουτούς πραγματοποιείται με την άντληση λίπους από μια περιοχή και τη μεταφορά της στους γλουτούς. Επιπλέον, για την αύξηση των γλουτών χρησιμοποιούνται και τα ενθέματα σιλικόνης. Σε αυτή την περίπτωση, τα ενθέματα τοποθετούνται, κάτω από τον γλουτιαίο μυ στην περιοχή των γλουτών.

πλαστική επέμβαση γλουτών ενθέματα

Τι οφέλη έχει η πλαστική επέμβαση των γλουτών με τη χρήση ενθεμάτων;

Τα ενθέματα σιλικόνης τοποθετούνται στους γλουτούς για να μεγαλώσουν και να αλλάξουν το σχήμα των γλουτών. Η λειτουργία τους είναι παρόμοια με αυτή των ενθεμάτων σιλικόνης του στήθους. Ωστόσο, τα ενθέματα των γλουτών είναι πιο σταθερά από αυτά του στήθους. Η τοποθέτηση ενθεμάτων έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο την αύξηση του μεγέθους αλλά και τη δημιουργία πιο στρογγυλεμένου και καλοσχηματισμένων γλουτών.

Ωστόσο, η πλαστική επέμβαση των γλουτών με ενθέματα έχει το ίδιο μειονέκτημα που έχουν και τα ενθέματα στήθους. Σε κάποιες περιπτώσεις, τα ενθέματα δεν έχουν μόνιμη διάρκεια. Κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως χρειαστούν αφαίρεση ή αντικατάσταση.

πλαστική επέμβαση γλουτών οφέλη

Ποιοι είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι για την πλαστική επέμβαση γλουτών;

Η τοποθέτηση ενθεμάτων στους γλουτούς είναι μια πολύ δημοφιλής επέμβαση. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι κατάλληλη για όλους. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι για τα ενθέματα γλουτών είναι όσοι:

  • Έχασαν βάρος, και μαζί και λίγο από το φυσικό σχήμα των γλουτών
  • Νιώθουν ότι το φυσικό σχήμα των γλουτών τους είναι πολύ επίπεδο ή τετράγωνο
  • Πιστεύουν ότι οι γλουτοί τους θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερη καμπύλη για να ισορροπεί με το υπόλοιπο σχήμα του σώματος
  • Θέλουν να αντιμετωπίσουν τα φυσικά σημάδια της γήρανσης, όπως τη χαλάρωση

Διαβάστε ακόμη:

Ανόρθωση γλουτών: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Πλαστική οπίσθιων: 2+1 θεραπείες για αυξητική

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.